![](https://www.parsine.com/files/fa/news/1398/4/30/661322_482.jpg)
مواد لازم برای درست کردن سالاد خیار اندونزی:
خیار پوست کنده و قطعه قطعه ۱ عدد
پیاز قرمز کمی درشتتر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شده به میزان دلخواه
نمک دریا و فلفل سیاه کمی برای طعم و مزه
طرز تهیه سالاد خیار اندونزی:
خیار، پیاز قرمز و گشنیزهای خرد شده را در یک ظرف ترکیب کنید.
سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانههای فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.
روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل ۳۰ دقیقه قبل از مصرف قرار میدهیم.
منبع: mavadelazem.com
∎
خیار پوست کنده و قطعه قطعه ۱ عدد
پیاز قرمز کمی درشتتر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شده به میزان دلخواه
نمک دریا و فلفل سیاه کمی برای طعم و مزه
طرز تهیه سالاد خیار اندونزی:
خیار، پیاز قرمز و گشنیزهای خرد شده را در یک ظرف ترکیب کنید.
سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانههای فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.
روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل ۳۰ دقیقه قبل از مصرف قرار میدهیم.
منبع: mavadelazem.com
نظر شما