شناسهٔ خبر: 34138971 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

مرکز تحقیقاتی پیو مطرح کرد:

افزایش بی سابقه محدودیت‌های مذهبی در اروپا

براساس نتایج تحقیقات مرکز پیو؛ سطح و شمار محدودیت های اعمال شده بر مذهب از سال ۲۰۰۷ تا کنون در کشورهای اقتدارگرا و همچنین دموکراسی های لیبرال در اروپا نیز افزایش یافته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران؛ مرکز تحقیقاتی پیو بامداد روز چهارشنبه اعلام کرد؛ درگیری ها برای باورهای دینی و یا علیه آن طی ۱۰ سال اخیر در اروپا روبه افزایش گذاشته است.

به گزارش شبکه الجزیره، مرکز پیو در تحقیقاتی که انجام داده به این نتیجه رسیده است که با بالاگرفتن خشونت و آزار و اذیت افرادی مذهبی، محدودیت های دینی در سرتاسر جهان در حال افزایش است.

براساس نتایج تحقیقات مرکز پیو؛ سطح  و شمار محدودیت های اعمال شده بر مذهب از سال ۲۰۰۷ تا کنون در کشورهای اقتدارگرا و همچنین دموکراسی های لیبرال در اروپا نیز افزایش یافته است.

این گزارش می افزاید که موارد آزار و اذیت علیه مسیحیان در سال ۲۰۱۷ در ۱۴۳ کشور و علیه مسلمانان در ۱۴۰ کشور اعلام شده است.

خصومت های دینی شامل خشونت و آزار و اذیت، توسط افراد و گروه ها صورت می گیرد.

به گزارش  پیو، میزان محدودیت های مذهبی در ۵۲ کشور از جمله چین، اندونزی و روسیه   " زیاد " یا " بسیار زیاد" است و آفریقای جنوبی، ژاپن، فیلیپین، برزیل و کره جنوبی  کمترین سطح محدودیت های مذهبی را دارند.

از سال ۲۰۰۷، بیشترین افزایش خصومت و خشونت دینی یا علیه دین در اروپا ، منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا رخ داده است.

گزارش مرکز پیو  از اروپا نشان داده است که ۲۰ کشور این منطقه محدودیت پوشش (لباس ) مذهبی از جمله حجاب را  که برخی از زنان مسلمان مورد استفاده قرار می گیرند، اتخاذ کرده اند.

در آلمان گزارش شده است که هزاران پناهجو تحت فشار قرار گرفته اند تا با استفاده از تهدید اخراج، به مسیحیت تغییر دین دهند در حالی که آنها را با وعده غذا و هزینه های حمل و نقل تشویق به غسل تعمید می کنند.

در آسیا نیز جایی که صدها هزار مسلمان روهینگیا پس از یک سرکوب خونین توسط ارتش مجبور به فرار از خانه های خود شدند افزایش محدودیت های دینی گزارش شده است.

ماه گذشته سازمان ملل دولت میانمار را متهم به "سیاست آپارتاید" کرد. و کزارش عفو بین املل حکایست که  بیش از ۷۵۰ هزار پناهنده روهینگیا که بیشتر زنان و کودکان هستند، از میانمار فرار کرده و به بنگلادش پیوسته اند.

انتهای پیام

نظر شما