شناسهٔ خبر: 33888121 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجوان مطرح کرد

دعوت از کمپانی‌های سینمایی شهرهای خواهرخوانده اصفهان

صاحب‌خبر -

علیرضا تابش گفت: یکی از جنبه‌های مهم جشنواره فیلم های کودک و نوجوان، ابعاد بین‌المللی آن است. از این رو تلاش کرده‌ایم به جز کشورهای فعال در سینمای کودک، از کمپانی‌های سینمایی در شهرهای خواهرخوانده اصفهان نیز دعوت به عمل آوریم و تعامل ویژه‌ای نیز با کشورهای آسیایی و منطقه داشته باشیم.
به گزارش ستاد اطلاع‌رسانی سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، علیرضا تابش دبیر این دوره از جشنواره در دیدار و جلسه‌ای که ١٣ تیر به همراه شهردار اصفهان، مدیر اجرایی این جشنواره در اصفهان و رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اصفهان با استاندار اصفهان داشتند، گفت: سازمان سینمایی کشور، سالانه یک جشنواره ملی و چهار جشنواره بین‌المللی فیلم را برنامه‌ریزی و برگزار می‌کند که این جشنواره‌ها جریان اصلی سینمای کشور را روایت می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه اصفهان «شهر دوستدار کودک» و «شهر خلاق»است، برگزاری جشنواره فیلم کودک را با این دو شاخصه شهر اصفهان دارای سنخیت دانست و ادامه داد: یکی از جنبه‌های مهم جشنواره فیلم های کودک و نوجوان، ابعاد بین‌المللی آن است. از این رو تلاش کرده‌ایم به جز کشورهای فعال در سینمای کودک، از کمپانی‌های سینمایی در شهرهای خواهرخوانده اصفهان نیز دعوت به عمل آوریم و تعامل ویژه‌ای نیز با کشورهای آسیایی و منطقه داشته باشیم تا این کشورها آثار و دستاوردهای خود را در قالب فیلم، ورکشاپ‌های تخصصی و پنل تولید مشترک در ایام جشنواره نمایش و ارایه دهند.
دبیر سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، ایجاد شور مردمی و درگیر شدن خانواده‌ها در ایام برگزاری جشنواره را از اهداف این رویداد بین‌المللی در اصفهان برشمرد و اظهار داشت: حمایت استانداری و همکاری تنگاتنگ دستگاه‌هایی چون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، آموزش و پرورش، ‌کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، صدا و سیما، ورزش و جوانان، میراث فرهنگی و گردشگری و … در برگزاری هر چه مطلوب‌تر جشنواره موثر است.
وی برخورداری از زیرساخت‌های فرهنگی از جمله سالن‌های سینما را یکی از موارد ویژه و مهم در شهر اصفهان ذکر کرد و افزود: به همت شهرداری اصفهان و سازمان سینمایی کشور و با بودجه‌هایی که به ویژه در سال گذشته تخصیص داده شد، برخی سالن‌ها در اصفهان تجهیز و بازسازی شدند، اما همه این بازسازی، در ساخت و ساز و زیبایی ظاهری سالن‌های سینما خلاصه نمی‌شود، موضوعات دیگر مانند تکنولوژی‌های فنی مربوط به کیفیت پخش صوت و تصویر نیز برای مخاطبان فیلم اهمیت دارد که امیدوارم سالن‌های سینمای اصفهان در این زمینه نیز به زودی ارتقا یابند تا زیرساخت‌های نمایش فیلم برای مخاطبان به ویژه مهمانان خارجی جشنواره فراهم شده و جذابیت آثار سینمای ایران و هنر و فرهنگ ایرانی برای آنان دوچندان شود.
تابش در بخش دیگری از صحبت‌های خود در این دیدار تاکید کرد: استانداری اصفهان در حوزه‌های اجرایی، ‌اجتماعی، امنیتی، زیرساختی و… می‌تواند به برگزاری هر چه مطلوب‌تر این جشنواره یاری رساند. همچنین انتظار از صدا و سیمای استان نیز این است که پژواک هنر و سینمای انسانی ایران را به خارج از مرزها منعکس کند و صرفا پوشش خبری این رویداد به محدوده مرزهای کشور خلاصه نشود، زیرا دیپلماسی هنری موضوعی بسیار مهم در شرایط حال حاضر کشور است.
سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان از ٢٨ مرداد (همزمان با عید سعید غدیر خم) تا ۴ شهریور ١٣٩٨ مصادف با ١٩ تا ٢۶ آگوست، به دبیری علیرضا تابش در شهر تاریخی اصفهان برگزار خواهد شد.
 

نظر شما