شناسهٔ خبر: 33526794 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور:

اجرای طرح مطلوب سازی تولید برنج در گیلان/۳۰۰ مهندس آموزش دیدند

رشت- رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور از اجرای طرح مطلوب سازی تولید برنج گیلان خبر داد و گفت: در اجرای این طرح ۳۰۰ مهندس برای مربیگری و ارائه توصیه های فنی به کشاورزان آموزش دیده اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، مریم حسینی پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری که در سالن کنفرانس خبرگزاری بسیج استان گیلان برگزار شد با اشاره به فعالیت مشترک سازمان تحقیقات برنج کشور با بسیج مهندسین کشاورزی در زمینه طرح مطلوب سازی تولید برنج گیلان، اظهار کرد: سازمان تحقیقات برنج با همکاری جهاد کشاورزی و یک‌تیم ذیربط با هدف افزایش کمیت و کیفیت عمده برنج در استان گیلان در حال فعالیت هستند.

حسینی با بیان اینکه برای مطلوب سازی برنج ۳۰۰ مهندس جهت مربیگری و ارائه توصیه فنی آموزش داده شده‌اند، تصریح کرد: بازدید منظم از مزارع برنج، توصیه‌های فنی و کیفی به کشاورزان از جمله اقدامات مؤسسه تحقیقات برنج کشور همراه با بسیج مهندسین کشاورزی است.

رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور بیان کرد: از فردا به مدت شش روز ۱۰۰ نفر از مربیان در مؤسسه تحقیقات کشور برای کار با دستگاه‌های شالیکوبی آموزش می بینند.

وی در ادامه با بیان اینکه در مطلوب سازی توزیع برنج ۶ تا ۸درصد افزایش عملکرد داشته ایم به امنیت غذایی نیز اشاره و تاکید کرد: بهبود کیفیت و کمیت تولید برنج از مزارع برنج آغاز و ختم به سفره غذا خانوار می‌شود.

حسینی با اشاره به پروژه معرفی ارقام با کیفیت برنج همراه با آب مصرفی کم در شمال کشور نیز افزود: رقم «رشت» معطر و با کیفیت پخت مناسب، رقم «تیسا» برنج مازندران با ویژگی‌های زودرس، دانه بلند و با کیفیت پخت مناسب و رقم «انام» زودرس و با ظاهری شبیه برنج‌دم سیاه از جمله ارقامی هستند که به کشاورزی معرفی و برای کشت آنها توصیه شده است.

نظر شما