یکی از راههایی که کمک میکند خامه بهتر فرم بگیرد، این است که پرههای همزن و ظرفی که میخواهید خامه را در آن فرم بدهید، کاملا سرد و عاری از چربی و کاملا تمیز باشد.
_. اگر به هر علتی خامهای که از فریزر خارج کرده اید و زمان زیادی در یخچال گذاشته اید خیلی شل شده به ویژه در تابستان که محیط بیرون گرم است، نیم ساعت جلوتر از هم زدن در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد باشد. اگر ظرف خامه گرم باشد، خامه فرم نمیگیرد.
_. ظرف خامه که قرار است در آن خامه فرم داده شود، بهتر است شیشهای، فلزی یا چینی باشد. اگر ظرف پلاستیکی باشد، چربی خامه را جذب میکند و فرم نمیگیرد و چربی در ظرف پلاستیکی خوب پاک نمیشود.
_. هیچ وقت خامه فرم داده شده را در فریزر قرار ندهید. فقط به مقداری که نیاز دارید خامه را فرم دهید، زیرا بعد از فرم دهی به هیچ عنوان برای کاور یا تزیین قابل استفاده نیست اگر به هر دلیلی نتوانستید خامه را فرم دهید و خامه تان فرم نگرفت، آن را در ظرف درب دار در فریزر قرار دهید تا بعدا با همین خامه انواع دسر یا بستنی تهیه کنید.
∎
_. اگر به هر علتی خامهای که از فریزر خارج کرده اید و زمان زیادی در یخچال گذاشته اید خیلی شل شده به ویژه در تابستان که محیط بیرون گرم است، نیم ساعت جلوتر از هم زدن در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد باشد. اگر ظرف خامه گرم باشد، خامه فرم نمیگیرد.
_. ظرف خامه که قرار است در آن خامه فرم داده شود، بهتر است شیشهای، فلزی یا چینی باشد. اگر ظرف پلاستیکی باشد، چربی خامه را جذب میکند و فرم نمیگیرد و چربی در ظرف پلاستیکی خوب پاک نمیشود.
_. هیچ وقت خامه فرم داده شده را در فریزر قرار ندهید. فقط به مقداری که نیاز دارید خامه را فرم دهید، زیرا بعد از فرم دهی به هیچ عنوان برای کاور یا تزیین قابل استفاده نیست اگر به هر دلیلی نتوانستید خامه را فرم دهید و خامه تان فرم نگرفت، آن را در ظرف درب دار در فریزر قرار دهید تا بعدا با همین خامه انواع دسر یا بستنی تهیه کنید.
نظر شما