شناسهٔ خبر: 33197667 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

دروغ پردازی رسانه نماهای مزدور در خصوص حشدالشعبی در شهرهای آذربایجان غربی

با همه گیر شدن بهره گیری از گوشی های هوشمند، سیر صعودی انتشار انواع شایعات و اخبار غیرموثق طی سال‌های اخیر، اذهان عمومی را با آشفتگی و تحریفاتی مواجه ساخته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز، با همه گیر شدن بهره گیری از گوشی های هوشمند، سیر صعودی انتشار انواع شایعات و اخبار غیرموثق طی سال‌های اخیر، اذهان عمومی را با آشفتگی و تحریفاتی مواجه ساخته که اهمیت و ضرورت اشاعه‌ی سواد رسانه‌ای در میان اقشار مختلف جامعه را دو چندان کرده است.

این روزها بستر فضای مجازی پر شده از اخبار دروغ و جعلی که به وسیله تعدادی از افراد خودفروش که تنها به زبان مردم منطقه تکلم می کنند و در واقعیت هیچ ارزشی برای هویت، اعتقادات و دلبستگی های ملت مسلمان ایران خصوصا کوردهای سرافراز و با غیرت قائل نیستند، منتشر می شوند.

این دروغ پردازی ها که با رویه ای حساب شده و هماهنگ از سوی رسانه های معاند و متخاصم به وسیله معدود افراد کورد نمایی که وظیفه خیانت بار عملیات روانی جبهه مقابل ملت شریف ایران را برعهده گرفته اند، صورت میگیرد، افرادی چون مسیح علینژاد، روح الله زم و علی جوانمردی که نان ذلت بار دروغگویی علیه مردم را می خورند.

در ادامه این نشر اکاذیب مغرضانه و هدفمند، طی روزهای گذشته سایت منتسب به یکی از گروهک های ضد انقلاب که دستشان به خون هزاران جوان کورد آلوده است، در یک دروغگویی عجیب مدعی شده که نیروهای بسیج مردمی عراق در راستای میلیتاریزە نمودن مناطق مرزی ایران، از جملە کردستان ایران، مبادرت بە انتقال گستردەی نیروهای خارجی «حشدالشعبی» بە این مناطق از جمله منطقه ای در حدفاصل بین شهرهای بوکان و سقز کرده اند.

جالب اینکه رسانه های زنجیرهای دروغ پرداز نیز به همین شیوه مدعی شده اند که نیروهای حشد شعبی به طور گسترده در شهرهایی چون، کرمانشاه، اشنویە و پیرانشهر مستقر شده اند.

پیگیری های ما نشان می دهد که این ادعای مضحک و پوچ همچون بسیاری از خبرها و مطالب منتشر شده از این دست رسانه نماها به هیچ عنوان صحت ندارد و هر مخاطب با شعوری با چند ثانیه تامل در می‌یابد که در شرایطی که نیروهای نظامی کشور در اوج صلابت و آمادگی هستند و این اقتدار مثال زدنی سبب هراس، لجن پراکنی و هارت و پورت بی نتیجه و هر روزه دشمنان این مرز و بوم شده، چه ضرورتی به حضور چند نفر نیروی خارجی وجود دارد؟

بی گمان هدف از این شایعه پراکنی ها، تنها تشویش اذهان عمومی و منحرف کردن افکار عمومی بود است.

واقعیت ماجرا این است که هیچ نیروی نظامی حشد شعبی و خارجی در ایران و خصوصا مناطق کردنشین شمالغرب حضور ندارند و این خبر نیز همچون بسیاری از اخبار منتشر شده در این رسانه ها از جمله انتشار مطالب غیر واقعی و کذب در خصوص مرگ «دنیا ویسی» دخترک هفت ساله سنندجی که بر اثر ریزش دیوار مدرسه اش در روستایی در اطراف سنندج جانش را از دست داده بود که این رسانه ها با وقاحت تمام حیثیت خانواده داغدار این کودک خردسال را به استهزا گرفتند و خبر دروغین تجاوز به وی را منتشر کردند، خبری که با روشن شدن تحقیقات پزشکی قانونی از سوی مادر داغ دیده دنیا با نثار نفرین علیه امثال جوانمردی تکذیب شد.
کارنامه این رسانه نماها پر است از این دست خبرهای دروغین، از ایجاد هرج و مرج ارزی و متضرر کردن دهها شهروند مهابادی و … بگیرید تا تایپ توهمات ناشی از خماری و بدمستی های شبانه که به اعتراف خودشان به عنوان خبر به مردم نا آگاه به پیچیدگی تکنیک های عملیات روانی خورانده اند.

باید بدانیم که برای جلوگیری از اشاعه‌ی بیش‌از پیش خبرهای دروغین نیازمند فراگیری مهارتی به نام سواد رسانه ای هستیم، ضمن اینکه به مخاطبان گرانقدر پیشنهاد می شود اخبار را از منابع معتبر و موثق پیگیری کنند، هرگز بدون اعتبار سنجی رسانه ها به فوروارد و باز نشر اخبارشان اقدام نکنیم، لازم است که مهم‌ترین اخبار، با سرعتی دوچندان از سوی سایت‌ها و رسانه‌های رسمی انتشار یافته و در صورت انتشار اخبار کذب، در کم‌ترین زمان و با ارائه‌ی مستندات به رد آن‌ها بپردازند که این روند، خود مستلزم ارائه و انتشار اطلاعات دقیق، شفاف و بروز درباره‌ی مسائل روز جامعه است.

انتهای پیام/

نظر شما