سلامت
شادابی جاودانه پوست!
نویسنده : دکتر ذوالبخش ترکستانی |هومیوپات / نویسنده : دکتر ذوالبخش ترکستانی |هومیوپات
صاحبخبر - زمانی که سخن از زیبایی و جوانی بهمیان میآید، بایدها و نبایدهای مصرف موادغذایی برای جلوگیری از پیرشدن و چروکهای پوستی بیش از پیش افکارمان را درگیر می کند. پرسش این جاست که آیا ما در طی روز از آن ها استفاده میکنیم؟ یا استفاده از آن ها به چه صورتی خواهد بود؟ موادمعدنی مانند غلات و استفاده از آن ها چگونه است؟ سبزیجات و کلمها کلم بروکلی شامل ویتامینها و آنتیاکسیدانهایی است که از پیری پوست جلوگیری میکند. این ماده از انواع ویتامینها و موادمعدنی شامل ویتامین های A-E-Cـ B3-B1 تشکیل شدهاست که برای ساخت کلاژن در بدن استفاده می شود و از پیری زودرس جلوگیری می کند. همچنین اسیدهای چرب امگا3، کلسیم، سلنیوم، پروتئین و آهن و همچنین سطح بالای استروژن سبزیجاتی مانند اسفناج برای کبد بسیار مفید است و نگهداری پوست نیز ازجمله وظایف آن هاست که حاوی ویتامین های B1-B6-k، روی، کولین، پروتئین، آهن، منیزیم، فولات و مس بوده و همگی برای پوست و کلاژنسازی سودمند هستند. کبد، کبد، کبد! نکته مهم این است تا زمانیکه کبد از سموم پاک نشود، پوست کار خود را به درستی انجام نمیدهد و ما هر روز با خوردن موادغذایی حاوی سموم، عملکرد آن را مختل می کنیم که چنانچه اینکار ادامه یابد، کبد، بیمار و پوست دچار آسیب می شود و وظیفه خودرا بهدرستی انجام نمیدهد. بیشتر سبزیجات میتوانند کبد را پاک و بازسازی کنند و همچنین سیر، گوجهفرنگی و آووکادو نیز در پاکسازی این عضو سهم زیادی دارند و قادرند برای بازسازی آن تلاش و آنرا از سموم پاک کنند. آووکادو حاوی ویتامینهای K-B5-E-C-A ، پتاسیم، فولات، منیزیم، کلسیم و بسیاری موادمغذی دیگر است. این میوه حاوی ترکیباتی است که تولید گلوتاتیون را دربدن افزایش میدهند و منجر به ازبین بردن سموم کبد میشوند.∎
نظر شما