شناسهٔ خبر: 33018644 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه پودینگ نان گوجه فرنگی

در این مطلب با دستورالعمل تهیه پودینگ نان گوجه فرنگی آشنا خواهید شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پودینگ نان گوجه فرنگی غذایی فوق العاده سریع و آسان و در عین حال بسیار خوشمزه و خوش طعم است. در طول هفته که زمان زیادی برای آشپزی ندارید این غذا می‌تواند بهترین انتخاب برای یک شام سریع و لذیذ باشد.

افزایش زیاده روی در مصرف گوجه فرنگی احتمال سنگ مثانه دارد؟

مواد لازم:

گوجه فرنگی خردشده – ۶۰۰ گرم
نان تافتون (نان سبوس دار که ضخامت داشته باشد) – یک عدد
شیر – ۲ فنجان
نمک – کمتر از نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه – به میزان لازم
گوجه فرنگی گیلاسی – ۲۰۰ گرم
تخم مرغ – ۶ عدد
پنیر – نصف فنجان
آویشن تازه یا پودر آویشن – نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
در ظرف مناسب، نان که روی آن گوجه فرنگی‌ها را کمی له کرده اید قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه کبابی کنید.
در ظرف مناسب دیگری تخم مرغ، ادویه و سبزی‌های معطر را با شیر به خوبی مخلوط کنید.
نان گوجه را از فر در آورید و مخلوط مواد را روی آن بریزید و پنیر را روی آن بپاشید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
سپس از فر در آورید. مقداری آویشن روی آن بریزید.
در دستور پخت از پنیر بز استفاده شده است.
در صورت تمایل می‌توانید گوجه فرنگی‌ها را پوست بگیرید.

نکته:

این غذا حدود ۱۴ گرم پروتئین دارد و از آن جا که در تهیه آن از گوجه فرنگی تازه استفاده شده سرشاز از لیکوپن است.
گوجه غنی از ویتامین آ و فولات است و به حفظ سلامتی چشم کمک می‌کند.
از مصرف گوجه فرنگی نارس بپرهیزید.
کسانی که حساسیت پوستی دارند یا کبدشان ضعیف است، جانب احتیاط را رعایت کنند.
زیاده روی در مصرف گوجه فرنگی احتمال سنگ مثانه را افزایش می‌دهد.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما