شناسهٔ خبر: 32909840 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

تولید بیش از ۴ هزار تن گوشت قرمز در اردبیل

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل از تولید بیش از ۴ هزار تن گوشت قرمز در شهرستان اردبیل خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، علی حسین احدی عالی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیش از ۴ هزار و ۴۸۴ تن گوشت قرمز در شهرستان اردبیل تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرستان اردبیل با دارا بودن ۵۷۴ هزار و ۲۹۶ واحد دامی شامل گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز یکی از قطب‌های مهم دامداری در استان بوده و نقش مهمی در تامین نیاز‌های استان دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل بیان کرد: این شهرستان دارای ۱۷ واحد پرواربندی بره صنعتی فعال ونیمه فعال با ظرفیت ۵ هزار و ۸۸۰ راس و با اشتغال‌زایی ۳۰ نفر، ۲۹ واحد پرواربندی گوساله صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت ۴ هزار و ۷۴۵ راس و با اشتغال‌زایی ۹۵ نفر و ۱۳ واحد پرورش گاو شیری صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت ۸۷۸ راس و با اشتغال‌زایی ۵۲ نفر و تعداد ۱۷۸ واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهره‌برداری به ظرفیت ۷ هزارو ۵۶۷ راس دام سنگین و سبک است که مجموعا در سال گذشته بیش از ۴ هزار و ۴۸۴ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامداری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

احدی عالی تصریح کرد: این میزان تولید پانزده و یک دهم درصد تولید گوشت قرمز استان اردبیل را شامل می‌شود.

وی در پایان اظهار داشت: تامین امنیت غذایی یکی از وظایف اصلی جهاد کشاورزی است و جهاد کشاورزی با تمام توان در جهت تامین سلامتی و امنیت مواد غذایی که از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم می‌باشد تلاش می‌کند.

انتهای پیام/3463/526

نظر شما