شناسهٔ خبر: 32703095 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

۸۷۰ عنوان برنامه رادیویی رمضان/ معاون صدا: رمضان با سیما ارتباط رفت و برگشتی خواهیم داشت

R1515/P/S4,1430/CT3

شبکه‌های رادیویی در ایام ماه مبارک رمضان تولید برنامه‌های ویژه سحر و افطار را در سایه راه‌اندازی رادیو ترتیل و فعالیت رادیو قرآن و رادیو تلاوت، تدارک دیده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا شاه‌آبادی معاون صدا در خصوص راه‌اندازی رادیو ترتیل و فعالیت‌های رادیو قرآن، رادیو تلاوت و دیگر برنامه‌های رمضانی صدای جمهوری اسلامی ایران به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: امسال خوشبختانه بیست و دو قاری بین‌المللی و قرائت‌های مصوب شورای عالی قرآن مجموعه برنامه‌هایی را همچون سال‌گذشته درنظر گرفتیم که استقبال مردم از راه‌اندازی رادیو ترتیل نشان داد. مردم هم‌اکنون می‌توانند رادیو ترتیل را در موج‌های FM و گیرنده‌های دیجیتال و تلفن همراه خودشان دریافت کنند.

وی افزود: ماه رمضان ماه قرآن است و همه مردم به گونه‌ای علاقه‌مندند در خدمت قرآن باشند و با استعانت از کلام‌الله مجید روحیه معنوی‌شان را اراتقاء بدهند و فرصت رادیو ترتیل این فضا را در اختیار مردم قرار می‌دهد و در هر یک از ساعات تلاوت مورد علاقه‌شان را بشنوند. ما امسال رادیو ترتیل را در حالی برای دومین بار راه‌اندازی کردیم که خوشبختانه تصویرسازی صفحات قرآن کریم هم انجام شده و مردم از طریق گیرنده‌های دیجیتال هم می‌توانند نظاره‌گر صفحات قرآنی باشند که قاری تلاوت می‌کند.

شاه‌آبادی در خصوص رادیو قرآن و رادیو تلاوت افزود: رادیو قرآن طبیعتاً مجموعه برنامه‌های قرآنی را در دستور کار خود دارد و بسیاری از قرائت‌های قاریان ایرانی و دیگر قرائت‌های قاریان شناخته شده خارجی را دربر می‌گیرد. مجموعه فعالیت‌های رادیو قرآن به صورت 24 ساعته است. در رادیو تلاوت هم شاهد تلاوت‌های قرآنی هستیم و همان جدول گذشته ادامه دارد. بنابراین برنامه‌های این دو شبکه فعالیت‌های خودش را ادامه می‌دهد و مورد استقبال مردم قرار گرفته و رادیو ترتیل قرائت‌های ترتیلی را در کنار آن‌ها دارد.

وی در پاسخ به این سوال که ادامه فعالیت رادیو ترتیل تا چه زمانی خواهد بود، خاطرنشان کرد: ما در دو ماه گذشته چهارمین رادیو فصلی است فعالیت آن را آغاز می‌کنیم. رادیو ترتیل با پایان ماه مبارک رمضان همچنان از طریق گیرنده‌های دیجیتال و تلفن همراه به صورت دیجیتال قابل تداوم است و در پایان ماه مبارک رمضان تا سال آینده این فضا را داریم اما موج FM محدود است و این فضا را کمتر در اختیار مخاطب قرار می‌دهد و در محدودیت این 30 روز است.

معاون صدا در خصوص دیگر برنامه‌های رمضانی رادیو گفت: در همه شبکه‌ها اقدامات ویژه برای ماه مبارک رمضان داریم به ویژه در برنامه‌های سحرگاهی و افطار کار ویژه و اختصاصی انجام داده است. حتی ارتباطات رفت و برگشتی رادیویی با سیما خواهیم داشت. تولید برنامه‌هایی با محوریت حق‌الناس و آموزه‌های دینی را در دستور کار داریم و حضور چهره‌های روحانی و معنوی تحت عنوان برنامه‌های سخنرانی در شبکه‌ها داریم. عنوان دیگری که به عنوان محور در شبکه‌های رادیویی دنبال می‌شود موضوع احکام است. در شبکه‌ رادیویی معارف هم برنامه‌های معرفتی و در رادیو سلامت هم به برنامه‌هایی مبتنی بر سبک زندگی قرآنی می‌پردازیم. بسیاری از این برنامه‌های رادیویی البته به آرامش‌های معنوی تأکید دارد. بنابراین با بیش از 870 عنوان برنامه رادیویی به استقبال ماه مبارک رمضان می‌رویم.

انتهای پیام/

نظر شما