شناسهٔ خبر: 32496070 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مدیرکل میراث فرهنگی گلستان:

سیل ۱۹۹ میلیارد تومان خسارت به گردشگری گلستان وارد کرد

گرگان- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری گلستان با بیان اینکه سیل ۱۹۹ میلیارد تومان خسارت به بخش های گردشگری وارد کرد، گفت: سیل خسارت های غیرمستقیم بسیاری به گردشگری گلستان وارد کرد. 

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم کریمی عصر پنج شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتی و کارگروه اشتغال استان گلستان اظهار کرد: متاسفانه در سیل اخیر رسانه ها به گونه ای تبلیغ کردند که ۹۰ درصد گردشگرانی که در ایام عید هتل رزرو کرده بودند، سفر خود را به گلستان لغو کردند.

وی افزود: این اتفاق در حالی رخ داد که فقط دو شهرستان استان درگیر بحران سیل بود. هرچه تلاش کردیم که در این ایام به مباحث گردشگری بپردازیم این امکان از سوی رسانه ها فراهم نشد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان ادامه داد: مدیریت بحران در استان باید به گونه ای اقدام می کرد که زندگی و اشتغال مردم در سایر شهرستان هایی که دچار بحران نبودند، حفظ می شد.

وی اضافه کرد: خسارتی که به طور غیرمستقیم به اشتغال مردم دیگر مناطق وارد شده در مقایسه با شهرستان های درگیر سیل قابل ملاحظه است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تصریح کرد: برآوردهای استان حکایت از وارد آمدن خسارت ۱۹۹ میلیارد تومانی به بخش های میراثی، صنایع دستی و گردشگری استان دارد.

کریمی با اشاره به اینکه در سیل اخیر بیش از ۲۰ اثر تاریخی دچار آسیب شد که درباره برخی از آنها نگرانی های زیادی وجود دارد، بیان کرد: راه، پل و حتی خسارت های بخش کشاورزی قابل جبران است اما وقتی یک اثر تاریخی از بین می رود با هیچ اعتباری این خسارت قابل جبران نیست و هویت تاریخی و فرهنگی مردم از بین می رود.

کریمی ادامه داد: برج جهانی قابوس، شهر تاریخی جرجان و پل تاریخی آق قلا در سیل اخیر خسارت فراوانی را متحمل شدند که با یک رانش یا سیلاب دیگر خسارت های جبران ناپذیری به آنها وارد می شود.

وی درباره مصوبه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره پرداخت تسهیلات به واحدهای بوم گردی و محدودیت هایی که در این زمینه وجود دارد، خاطرنشان کرد: ۷۰ درصد واحدهای بوم گردی در مناطق ییلاقی استان وجود دارد و پرداخت تسهیلات به این واحدها در سال های اخیر سبب مهاجرت معکوس به روستاها شده بود. اما با مصوبه وزارت تعاون، مشکلات و محدودیت هایی برای احداث واحدهای بوم گردی در مناطق ییلاقی ایجاد شده است

نظر شما