شناسهٔ خبر: 32376106 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

آشپزی غذای اصلی

خوراک لوبیای سفید

صاحب‌خبر - لوبیای سفید پخته – 150 گرم زیتون ریزخردشده –۷۰ گرم کرفس پخته ریزخرد شده – دوقاشق غذاخوری روغن زیتون – دوقاشق غذاخوری نعناع خشک شده – یک قاشق چای خوری اسلایس لیمو – به میزان لازم پودر فلفل قرمز- یک هشتم قاشق چای خوری آب لیمو – یک قاشق غذاخوری نمک و ادویه – به میزان لازم در ظرف مناسب لوبیای پخته و کرفس و زیتون را اضافه کنید و ادویه و روغن زیتون را اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با نان تست میل کنید .

نظر شما