شناسهٔ خبر: 32372389 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کارگردان «ماجرای نیمروز» در جشنواره فیلم فجر کارگاه برگزار می کند

تهران-ایرنا- محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم سینمایی «ماجرای نیمروز» در سومین روز از جشنواره جهانی فجر کارگاه فیلمسازی برگزار می کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز جمعه خبرنگار سینمایی ایرنا، پردیس سینمایی چارسو، سینما فلسطین، دانشکده سینما و تئاتر و دانشگاه سوره، روز شنبه 31 فروردین‌ماه پذیرای کارگاه‌های کارگردانی، طراحی صحنه، تهیه‌کنندگی، فیلمنامه نویسی، فیلمبرداری وسه نشست تخصصی از جشنواره جهانی فیلم فجر خواهند بود.
برنامه های کارگاهی و نشست های تخصصی سومین روز از سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، روز شنبه 31 فروردین ماه ساعت 9:30 تا 11 با کارگاه کارگردانی محمدحسین مهدویان در سالن شماره 4 چارسو آغاز می شود که مخاطبان این کارگاه هنرجویان بخش «دارالفنون» هستند.
ساعت 11:30 تا 13 سالن شماره 2 چارسو میزبان زیلکه بوئر طراح صحنه آلمانی است که کارگاه طراحی صحنه را برای هنرجویان «دارالفنون» برگزار می کند.
«جایگاه جهانی سینمای ایران در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی» عنوان نشستی است که با حضور پروفسور جان هیل، پروفسور تیاگودولوکا و رضا اویلوم در همین سالن ساعت 14 تا 16 برگزار می شود.
پنل تهیه کنندگی لیو ژوان نیز ساعت 13 تا 14:30 در گذر اجتماعات واقع در طبقه هفتم پردیس چارسو پذیرای علاقه مندان است و پس از آن، ساعت 15 تا 17 نشست «اصول بازاریابی کلی» با حضور شیرین نادری و احمدعلی فرهودی در همین مکان برگزار می شود و ساعت 17:30 تا 19:30 نیز گذر اجتماعات مجموعه چارسو، در اختیار نشست مطبوعاتی با حضور لوکا بیگاتزی فیلمبردار ایتالیایی قرار می گیرد.
همچنین ساعت 11 تا 13 دانشگاه سوره، میزبان کارگاه فیلمنامه نویسی آندرئا پاللائورو و دانشکده سینما تئاتر میزبان کارگاه فیلمبرداری لوکا بیگاتزی خواهند بود.
کارگاه تهیه کنندگی زوراب ماگالاش ویلی نیز ساعت 16:30 تا 18:30 در سالن شماره 2 سینما فلسطین و در سالن شماره 3 این سینما نیز کارگاه برنامه ریزی تولید با حضور مصطفی احمدی برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر 29 فروردین تا 6 اردیبهشت در پردیس سینمایی چارسو برپاست. جشنواره امسال شامل بخش های متنوعی؛ از جمله بخش های اصلی سینمای سعادت، جلوه گاه شرق و جام جهان نما، بخش های جنبی نمایش فیلم‌های کلاسیک مرمت شده، مستند زیر ذره‌بین، شاخه‌های زیتون (پنجره‌ای به دنیای اسلام)، مروری بر آثار سینمای چین، مروری بر آثار سینمای آلمان، نمایش فیلم‌­های کمدی معاصر، نمایش‌های ویژه – بهترین کشورها و بازار فیلم است.
افزون بر این برنامه های مختلفی، چون دارالفنون (اردوی استعدادیابی با حضور فیلم­سازان جوان ایران، منطقه و جهان)، نشست‌­های دانشگاهی، کارگاه­‌ها و سمینارهای آموزشی و بزرگداشت­‌ بزرگان سینمای ایران نیز همزمان با 9 روز جشنواره برگزار می شود.
فراهنگ**9246**2021**

نظر شما