شناسهٔ خبر: 32352924 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

فرمانده نیروی زمینی ارتش:

ارتش جمهوری اسلامی ایران متولد انقلاب است/پای ارتش به فناوری های روز باز شده است

امیر حیدری با اشاره به اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران متولد انقلاب است، گفت: ارتش درجایی که باید اشداء علی الکفار باشد به فرمان مقام معظم رهبری جانثاری کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» شب گذشته (چهارشنبه 28 فروردین)  در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما که با موضوع ارتش به مناسبت فرارسیدن روز ارتش پخش شد با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران متولد انقلاب است، گفت: «ارتش بعد از انقلاب کارویژه های به خصوصی را از خود نشان داده است و درجایی که باید اشداء علی الکفار باشد به فرمان مقام معظم رهبری جانثاری کرده است. مبارزه با داعش و حضور منطقه ای ارتش مصادیق اشدا علی الکفار است. ارتش توانسته است روح انسانی و پیروی از رهبری را جاودانه کند

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ارتش در دوران دفاع مقدس 48 هزار شهید به انقلاب تقدیم کرده است، افزود: «این اقدام حاصل ولایتمداری ارتش است. نیروی زمینی ارتش در غرب و جنوب غربی و مرزهای شرقی کشور مستقر است و ارتش خود را فدایی ملت می داند. او افزود: ما درسال بیش از 150 هزار جوان در پادگان های ارتش می پذیریم.»

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش درخصوص اقدامات بازدارنده ارتش در بخش های مختلف گفت: «با توجه به بصیرت مقام رهبری و سامانه های اطلاعاتی در ارتش و با توجه به تبحر و حضور ارتش در مرزها امکان غافلگیری ارتش صفر است. زمانی که داعش بخش هایی از عراق را تصرف کرد نیروی زمینی ارتش با تمام توان در مرزها حضور داشت و حتی در بیرون از مرزها نیز قابلیت حضور داشتیم و حضور ارتش در کنار سپاه پاسداران ضرب شصتی به داعش وارد کرد که آثاری از تکفیری ها برجای نمانده است.»

 

امیر حیدری با اشاره به اینکه نیروی زمینی ارتش 23 رسته دارد و با اطاعت از فرامین رهبری نهضت خودکفایی را به معنای واقعی معنا بخشیده است، گفت: «ما نه تنها تولید داریم بلکه می توانیم به کشورهای همسایه صادرات فناوری و ابزار و لوازم را داشته باشیم. امروز می توانیم با افتخار بگوییم که هم پای ارتش به فناوری های روز باز شده هم پای دانشگاه ها به ارتش باز شده است و انواع موشک ها و رادارها را تولید می کنیم.»

 

وی با بیان اینکه ارتش با اتکا به علم و دانش به فناوری های روز دنیا همچنین در تولیدات خود حتی از تولیدات روز دنیا نیز فراتر رفته است، تاکید کرد: «امروز باید چشم وسیع داشته باشیم تا ماورای دشمن را ببینیم. با فناوری هایی که در خدمت ارتش است و با بهترین رادارهای تولید سیستم دفاعی داخل کشور و انواع سیستم های هشدار می توانیم مراقبت از مرزها را با تکیه بر تکنولوژی و فناوری های روز دنیا داشته باشیم و به جایی رسیده ایم که امن ترین مرزها را داریم.»

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اینکه این نیرو طبق قانون اساسی که حفظ استقلال کشور را به عهده دارد باید همیشه به فکر استقلال خود باشد، گفت: «بر این اساس ارتقای تحرک و کارآمدهای یگان ها را بر اساس نیاز روز در دستور کار خود قرار داده ایم. تحولات بر اساس رصد تهدیدات آینده دشمن خواهد بود است و متناسب با تهدیدات دشمن ساختار مربوطه را به وجود می آوریم که یکی از آنها تیم های متحرک هجومی با قدرت خرد کننده و تهاجم بالا مقابل دشمن خواهد ایستاد.»

 

امیر حیدری ادامه داد: «نیروهای واکنش سریع قوی تر از نیروهای هجومی هستند که برای مقابله با دشمن و تهدیدات آموزش های سخت و خاصی دیده اند. تجهیز نیروهای واکنش سریع و تیم های متحرک هجومی، تقویت بنیه دفاعی، ارتقای چابکی و بالابردن قابلیت ها و برنامه ها از اهداف اصلی نیروی زمینی ارتش است.»

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش در بخش دیگری از این برنامه با اشاره به حضور نیروهای ارتشی در استان های سیل زده برای امدادرسانی به مردم گفت: «ارتش ما به دلیل ساختار خوبی که دارد همیشه پا در رکاب است. ارتش با انگیزه فداکاری که دارد همیشه در خدمت مردم است و این یک واقعیت است که در سیل گلستان قبل از ستاد بحران در منطقه حضور یافتیم. ارتش نه تنها در گلستان بلکه در خوزستان و لرستان نیز به موقع عمل کرد و تا پایان سیل و لایروبی خیابان های لرستان در خدمت مردم بودیم.»

 

 وی با اشاره به اینکه 21 یگان عمده تخصصی درگیر سیل داریم و تا آرامش کامل مردم در کنار مردم هستیم، افزود: «12 هزار داوطلب برای بکارگیری در امداد رسانی ها اعلام آمادگی کردند.  700 ادوات و ماشین آلات ارتش و 4 بیمارستان صحرایی در منطقه داریم. بالگردهای ارتش 880 سورتی پرواز در مناطق درگیر سیل داشته اند و مردم را به مناطق امن رساندند و 3 هزار و 100 مصدوم را جابجا کرده ایم.»

 

امیر حیدری با بیان اینکه بیش از 7 هزار نفر که گرفتار سیل شده بودند، گفت: «در داخل پادگان ها و خانه های سازمانی ارتش جایگزین شده اند. 71 نفربر دوزیست ارتش در گلستان، آق قلا و سایر نقاط سیل زده کمک کرده اند. همچنین 110 پزشک داوطلب وظیفه در قالب پست امدادی در مناطق سیل زده امداد رسانی می کنند.»

 

وی در بخش دیگری از این برنامه خبر خوشی هم برای سربازان داشت  و گفت: «با اجازه فرمانده کل ارتش در مقابل روحیه داوطلبی سربازان اعلام می کنم تمام سربازانی که اهل مناطق سیل گرفته هستند یک ماه مرخصی دارند و در هر شهری که خدمت می کنند به نزدیک ترین نقطه ای که سیل گرفته هستند منتقل می شوند.»

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: «همچنین به دیگر سربازان شهرهای مختلف که در سیل اخیر امداد رسانی کرده اند نیز یک ماه مرخصی داده خواهد شد و این اختیار را خواهند داشت که محل خدمت خود را انتخاب کنند.»

 

امیر حیدری در بخش دیگری از این برنامه با اشاره به برگزاری رژه ارتش در روز 29 فروردین گفت: «در روز ارتش و مناسبت های مختلف آخرین دستاوردها را که برای دشمن قابل بهره برداری نباشد به نمایش می گذاریم. امسال نیز در روز ارتش صلابت نیروهای مسلح را با رژه خود به نمایش می گذاریم. در رژه هوایی از هواپیماهای صاعقه و کوثر استفاده خواهیم کرد. نیروی زمینی ارتش بزرگترین ناوگان بالگردها را در منطقه در اختیار دارد که در آینده نزدیک نیز در تولید بالگردها به خودکفایی می رسیم.»

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: «در روز ارتش در فناوری های خاص روز مثل انواع سامانه های سیگنالی، انواع پهپادها، انواع موشک های ضد زره و موشک های بالگردی نیز رونمایی داریم.»/

نظر شما