چی لازم دارم:
شیر ۴ لیوان
آرد گندم ۶ ق. غ. شکر ۶ ق. غ. وانیل نصف ق. چ. هل خیلی کم
گلاب چند ق. غ. چطور بپزم:
اول از همه نصف لیوان از مقدار شیرمون جدا میکنیم، بقیه شیر رو داخل قابلمه رو اجاق میزاریم، اون مقدارشیرمون رو با آرد حسابی قاطی میکنیم و بعد داخل شیر توی قابلمه میریزیم (این کار برای این هست که آرد گوله نشه)
بعد هم میزنیم با سرعت بالا که آرد گوله نشه (اگه گوشت کوب برقی داشتین باهاش هم بزنین اگه نه با همزن دستی)، بعد وانیل و هل و شکر رو اضافه کنین و هم برنین، زعفران غلیظ هم بزنین (سلیقهای هست بعضیها بدون زعفران درست میکنن، اما صد البته با زعفران عطر فوق العادهای میگیره) و یک دقیقه آخر گلاب بزنین و یکم هم بزنین و از رو اجاق وردارین و داخل ظروف سرو بریزین و با پودر پسته و پودر دارچین و گل سرخ میل کنین.
و در آخر نکتهی کلیدی این فرنی اضافه کردن وانیل بود که با ترکیب هل و زعفران و گلاب بی نظیرش میکنه.
∎
شیر ۴ لیوان
آرد گندم ۶ ق. غ. شکر ۶ ق. غ. وانیل نصف ق. چ. هل خیلی کم
گلاب چند ق. غ. چطور بپزم:
اول از همه نصف لیوان از مقدار شیرمون جدا میکنیم، بقیه شیر رو داخل قابلمه رو اجاق میزاریم، اون مقدارشیرمون رو با آرد حسابی قاطی میکنیم و بعد داخل شیر توی قابلمه میریزیم (این کار برای این هست که آرد گوله نشه)
بعد هم میزنیم با سرعت بالا که آرد گوله نشه (اگه گوشت کوب برقی داشتین باهاش هم بزنین اگه نه با همزن دستی)، بعد وانیل و هل و شکر رو اضافه کنین و هم برنین، زعفران غلیظ هم بزنین (سلیقهای هست بعضیها بدون زعفران درست میکنن، اما صد البته با زعفران عطر فوق العادهای میگیره) و یک دقیقه آخر گلاب بزنین و یکم هم بزنین و از رو اجاق وردارین و داخل ظروف سرو بریزین و با پودر پسته و پودر دارچین و گل سرخ میل کنین.
و در آخر نکتهی کلیدی این فرنی اضافه کردن وانیل بود که با ترکیب هل و زعفران و گلاب بی نظیرش میکنه.
نظر شما