شناسهٔ خبر: 31756884 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

مقام ششمی شطرنج ایران با شکست مقابل آمریکا

تیم ملی شطرنج ایران به مقام ششم رقابت‌های قهرمانی جهان در قزاقستان دست یافت.

صاحب‌خبر -

به گزارش تسنیم، دور نهم و پایانی مسابقات شطرنج قهرمانی تیمی جهان امروز (پنج‌شنبه) در آستانه قزاقستان برگزار شد و تیم ملی کشورمان در جدال با آمریکا با نتیجه ۳ بر یک مغلوب شد و در نهایت با کسب ۱۸ امتیاز به مقام ششمی این رقابت‌ها رسید. این مقام در حالی به دست آمد که تیم ایران در تنها دوره قبلی حضورش در این تورنمنت در رده نهم ایستاده بود.

 

ایران در این مسابقات در دور نخست مغلوب روسیه شد، در دور دوم با هند مساوى کرد و در دور سوم و چهارم موفق شد سوئد و مصر را شکست دهد. نمایندگان کشورمان در دور پنجم و ششم نیز مغلوب چین و انگلیس شدند، در دور هفتم برابر قزاقستان به پیروزى رسیدند و در دور هشتم نیز برابر آذربایجان به تساوی ۲ بر ۲ دست یافتند تا با کسب ۳ پیروزی، ۲ تساوی و ۴ شکست به کار خود پایان بدهند.

 

ریز نتایج دیدار ایران و آمریکا به شرح زیر است:

* پرهام مقصودلو (۲۶۷۳) صفر - داریوژ سورژ (۲۶۵۵) یک

* پویا ایدنی (۲۶۰۴) صفر - ساموئل سویان (۲۶۴۲) یک

* محمدامین طباطبایی (۲۶۰۰) صفر - الکساندر اونیشوک (۲۶۴۷) یک

* علیرضا فیروزجا (۲۶۵۷) یک - الکساندر لندرمن (۲۶۳۷) صفر

 

دوازدهمین دوره مسابقات شطرنج قهرمانی تیمی جهان (آقایان و بانوان) از ۱۳ تا ۲۴ اسفندماه در آستانه قزاقستان برگزار شد و در بخش مردان ۱۰ تیم به رقابت با یکدیگر پرداختند که در پایان روسیه قهرمان شد و انگلیس و چین در رده‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

 

چین (قهرمان جهان)، آذربایجان (قهرمان اروپا)، ایران (قهرمان آسیا)، آمریکا (دارنده بالاترین میانگین ریتینگ قاره آمریکا)، مصر (دارنده بالاترین میانگین ریتینگ قاره آفریقا)، روسیه (بر اساس نتایج المپیاد ۲۰۱۸)، لهستان (بر اساس نتایج المپیاد ۲۰۱۸)، انگلیس (بر اساس نتایج المپیاد ۲۰۱۸)، قزاقستان( کشور میزبان) و هند (تیم منتخب فیده) ۱۰ تیم حاضر در بخش مردان رقابت های تیمی جهان بودند.

 

نخستین دوره مسابقات شطرنج قهرمانی تیمی جهان در سال ۱۹۸۵ برگزار شد. این رقابت ها تا سال ۲۰۰۹ هر چهار سال یکبار برگزار میشد اما از این سال به بعد با تصمیم فیده هر دو سال یکبار برگزار مى‌شود.

 

روسیه با ۷ بار قهرمانى موفق ترین تیم این مسابقات است. پس از این تیم چین با دو دوره قهرمانى در رده دوم پرافتخارترین تیم‌ها قرار دارد. آمریکا، اوکراین و ارمنستان نیز سابقه یک دوره قهرمانی در این مسابقات را در کارنامه خود دارند.

 

 

برچسب‌ها:

نظر شما