شناسهٔ خبر: 31212808 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

نکات ريز آشپزي

صاحب‌خبر -
خبرگزاري آريا -
نحوه درست کردن خامه فرم گرفته, نکاتي براي تهيه سوپ خامه
براي آبپز کردن ماهي، کمي سرکه در آب جوش بريزيد و ماهي را در آن بپزيد
رفع شيريني غذاي شيرين
• در صورت شيرين شدن غذا، به آن كمي نمک اضافه كنيد و در صورتي كه غذاي شما شامل سبزي يا انواع خورش بود مي توانيد يک قاشق چايخوري سركه نيز به آن بيفزاييد.
براي جذب روغن کمتر توسط بادمجان
• به دو طرف بادمجان هاي حلقه شده يا برش طولي خورده، به کمک قلم موي آشپزخانه ماست بماليد. روغن را در تابه داغ کرده، اضافي ماست را از روي بادمجان ها تميز کرده و داخل تابه بگذاريد.
پخت صحيح سوپ خامه اي
• در سوپ هايي که خامه به کار برده مي شود، وقتي که آبليمو اضافه مي کنيد بلافاصله از روي حرارت برداريد، زيرا جوشيدن آبليمو با خامه موجب بريدگي سوپ مي شود.
دستور تهيه خامه فرم گرفته
• 200 گرم خامه را با 100 گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت 12ساعت در يخچال مي گذاريم. سپس با همزن به مدت 3 تا 4 دقيقه مي زنيم تا شکل بگيرد.
• اگر روي آن با چنگال خط بکشيم جاي خط ها باقي بماند.
متلاشي شدن ماهي
• براي جلوگيري از متلاشي شدن ماهي در هنگام آبپز کردن، کمي سرکه در آب جوش بريزيد و ماهي را در آن بپزيد.
پختن نخودفرنگي
• وقتي مي خواهيد نخود فرنگي را بپزيد، آن را با غلاف بپزيد بعد از پختن، نخود فرنگي از غلاف جدا مي شود و روي آب مي آيد در ضمن نخود فرنگي طعم بهتري مي گيرد.
گردآوري : بخش آشپزي بيتوته


نظر شما