شناسهٔ خبر: 30754742 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | لینک خبر

اراک/برگزاری نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سلامت استان مرکزی

صاحب‌خبر -

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سلامت استان با حضور استاندار مرکزی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، رییس سازمان نظام پزشکی استان مرکزی و دیگر مسئولین برگزار شد.

استاندار مرکزی در این نشست گفت: جهت اختصاص تنخواه به سازمان تامین اجتماعی و پرداخت مطالبات پزشکان و پرستاران با رییس‌جمهوری مکاتبه می‌شود.

به گزارش وب دا مرکزی، سيدعلي آقازاده افزود: اين نشست به درخواست بنده برگزار شده است چراكه شاهد مشكلات زيادي در حوزه بهداشت، درمان و دارو هستيم.

وي اظهار داشت: به همه مشكلات حوزه بهداشت و درمان در استان واقف هستيم و بهتر است كه در كنار بیان مشكلات راهكارها نيز مطرح شود.

استاندار مرکزی با تاكيد بر اینکه با هماهنگي و انسجام مي‌توان راهكار يافت و به دستگاه‌هاي مركزي و وزاتخانه‌ها ارائه كرد، بیان کرد: اين انسجام و ارائه راهكار باعث مي‌شود كه دستگاه‌هاي مركزی را مجاب كرد تا شب عيد بخشي‌هايي از مطالبات و بدهي‌ها ساماندهي شود.

وی با بیان اینکه بحث کتمان مالیاتی را باید براساس مستندات ارائه شده به امور مالیاتی ارزیابی کرد، گفت: پیشنهاد می‌شود از کارشناسان خبره امور مالیاتی جهت ارزیابی اظهارنامه‌های پزشکان استفاده شود، همچنین جلسه‌ای با حضور مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی، نماینده نظام پزشکی، نظام داروسازی، نظام پرستاری و دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی جهت جهت مشکلات مالیاتی پزشکان تشکیل شود.

آقازاده در خصوص میزان مطالبات پزشکان از بیمه‌ها نیز تصریح کرد: به جهت اختصاص تنخواهی‌ به سازمان تامین اجتماعی، مکاتبه‌‌ای با ریاست جمهوری خواهیم داشت که مبلغی به صورت امانی در اختیار سازمان قرار گیرد تا صرف پرداخت مطالبات پزشکان شود.

وی در پایان تاکید کرد: با این اقدام می‌توان مطالبات یک ساله پزشکان، 4 ماهه شرکت‌های داروسازی و 9 ماه پرستاران را به 3 ماه کاهش داد که این امر قطعا در ادامه خدمات‌رسانی مجموعه درمان استان اثربخش خواهد بود و پزشکان نیز سال را با آرامش به اتمام می‌رسانند.

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: مطالبات کارانه پزشکان و پرستاران استان مرکزی 90 میلیارد تومان است.

دکتر سید محمد جمالیان افزود: در حال حاضر کارانه پزشکان استان 12 ماه و پرستاران 9 ماه عقب است.

وی با اشاره به پرداخت هفته پیش بخشی از مطالبات توسط بیمه سلامت استان مرکزی، بیان کرد: این پرداخت بابت بدهی شرکت‌های دارویی به ویژه داروهای بیماران خاص استان انجام شد.

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی استان مرکزی تصریح کرد: میزان بدهی استان به شرکت‌های دارویی و لوازم مصرفی 60 میلیارد تومان و پزشکان و پرستاران نیز 90 میلیارد تومان است که اگر بیمه‌ها ماهانه مطالبات خود را پرداخت کنند، امکان پرداخت ماهانه مطالبات پزشکان و پرستاران میسر می‌شود.

رييس سازمان نظام پزشكی استان مركزی نیز در این نشست گفت: استان مرکزی به لحاظ داشتن كمترين ميزان پرونده‌های شكايت جز پاك‌ترين استان‌ها قلمداد مي‌شود و بايد به جامعه فهيم و نخبه توجه كرد تا آسيبی به جامعه وارد نشود.

دكتر حسن طاهراحمدی افزود: سالانه بين ١٥ تا ٢٠ درصد میزان حقوق در كشور افزيش می‌يابد، اما تعرفه‌هاي جامعه پزشكي تنها ٣ تا ٥ درصد افزايش يافت به طوري كه سال گذشته تعرفه پزشكی ٣٥ هزار تومان بود كه امسال به ٣٨ هزار تومان رسيده است و از متوسط افزايش‌ها نيز كمتر است.

وی با اشاره به افزايش ٢.٥ برابري ماليات در سال جاري نسبت به سال گذشته كه به هيچ عنوان عادلانه نيست، افزود: عدم پرداخت يك ساله مطالبات پزشکان توسط بيمه‌ها و مبحث كتمان مالياتي به مشكلی برای جامعه پزشكی استان تبديل شده است.

نظر شما