برای نگهداری غذاها در یخچال به این نکات توجه کنید:
- غذاها را که میخواهید در چاشنی بخوابانید در یخچال نگهدارید، نه در دمای اتاق. باکتریها در دمای اتاق به سرعت در غذاها تکثیر میکنند.
- هیچوقت مایع چاشنی را دوباره برای غذاهای دیگر استفاده نکنید، مگر اینکه برای کشتن میکروبها آن را به سرعت جوشانده باشید.
- مراقب ریزش قطرات گوشت منجمد در حال ذوب شدن باشید چراکه ممکن است باعث انتقال میکروبها به غذاهای دیگر شوند.
- غذاهای درون یخچال را بپوشانید.
- باقیمانده غذاهای درون یخچال را هر روز وارسی کند تا فاسد نشده باشند.
- تخممرغها را درون جعبه بستهبندیشان درون خود یخچال بگذارید نه درون جاتخممرغی درب یخچال که دمای آن بالاتر از درون یخچال است.
- همیشه تاریخمصرف غذاهای آماده را وارسی کنید.
- اگر احتمال میدهید غذا فاسد شده باشد یا تاریخمصرف آن گذشته است، آن را دور بیندازید.
نظر شما