شناسهٔ خبر: 30683230 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

آیت الله حسن زاده:

وظیفه مسئولان حل مشکلات مردم است / به خوزستان با دیده انصاف نگاه شود

امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه وظیفه ما مسئولان حل مشکلات مردم است، گفت: عوارض و مالیات پتروشیمی ها و چاهای نفت خوزستان به تهران پرداخت نشود و دولتمردان با دیده انصاف به این استان نگاه کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «آیت الله سید ابوالحسن حسن زاده»، در خطبه های نماز جمعه امروز (۲۸ دی) در مصلای اهواز، با تاکید بر شناخت و پیروی از حضرت زهرا (س)، اظهار کرد: روایات زیادی درباره شخصیت ایشان وجود دارد و حضرت محمد (ص) دخترش را سیده النساء العالمین نامیده و همچنین گفته است خدا با خوشحالی فاطمه خوشحال و از خشم فاطمه خشمگین می‌ شود.

 

خطیب نماز جمعه اهواز، با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در سال‌ های اخیر مبنی بر سبک زندگی افراد، ادامه داد: رفتار مادر خانواده، اقتصاد جامعه و سیاست باید همانند حضرت زهرا (س) باشد زیرا جامعه به این تاسی نیاز دارد.

 

وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) الگویی برای همه زنان و  مردان است، عنوان کرد: آنچه که ایشان در زندگی بسیار ساده اش داشت مانند زهد، ایثار و فداکاری، الگو بوده و باید این مسائل را از زندگی حضرت زهرا (س) فرا گرفت.

 

وی با اشاره اینکه ایثار، سجیه و رفتار ثابت حضرت زهرا (س) بوده است، تصریح کرد:  مردم ما امروز به این ایثار نیاز داشته و کسی که مواد دارویی را نیز احتکار می‌ کند، حتی اگر صد مجلس فاطمی هم بگیرد با این ظلمی که به مردم می‌ کند، چه کاری می‌ تواند انجام دهد؟

 

دولتمردان شهید رجایی را الگو قرار دهند

آیت الله حسن زاده، اضافه کرد: تمام مسئولان زندگی شهید رجایی را مد نظر داشته باشند و تنها در زمان هفته دولت به نمایش فیلمی از آن شهید اکتفا نکرده و او را الگو قرار دهند.

 

وی با اشاره به برگزاری جلسه‌ ای با آیت الله جزایری مبنی بر رسیدگی و روش‌ های حل مشکلات مردم، گفت: وظیفه ما مسئولان حل مشکلات مردم است و در صورتی که گرانی باشد و مسئولان سختی اش را متوجه نباشند، این همراهی با مردم نبوده و خلاف فرمایش امیرالمومنین (ع) است.

 

وی به مناسبت‌ های مختلف در هفته پیش رو اشاره کرد و اذعان داشت: در ۲۶ دی ماه شاه از کشور فرار کرد و بعد از برخی وقایع، امام خمینی (ره) تصمیم به بازگشت به کشور گرفت، با تمام مانع‌ تراشی‌ هایی که انجام شد، نتوانستند جلوی ورود امام (ره) به کشور را بگیرند.

 

انقلاب به نسل های بعد معرفی شود

خطیب نماز جمعه اهواز، با تأکید بر اینکه باید انقلاب به نسل‌ های بعد معرفی شود، افزود: این انقلاب یک انقلاب مردمی بوده که بار آن بر دوش مردم بود و در صورت عدم همراهی مردم هرگز به پیروزی نمی رسید.

 

وی با بیان اینکه در مشکلات اقتصادی و جنگ اقتصادی موجود به همراهی مردم نیاز است، گفت: ما در این راه انقلاب ایستادگی کرده ایم و هزینه‌ هایی نیز داده ایم اما برکات انقلاب اسلامی نیز باید گفته شود و در گفتن این برکات نیازی به زیاده روی نیست، همین که تاریخ صحیح، با انصاف به مردم و نسلی که در زمان انقلاب نبودند گفته شود، کافی است.

 

کشاورزان و جهاد کشاورزی از شیوه آبیاری نوین استفاده کنند

آیت الله حسن زاده، در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: امسال بارندگی‌ های خوبی در خوزستان و سایر استان‌ های کشور داشتیم اما این بارندگی‌ ها برای مردم مشکلاتی را ایجاد کرده است.

 

وی ادامه داد: وضعیت آبگرفتگی معابر بسیار سخت بود و عمده دلیل این مشکلات نیز این است که مسئولان در گذشته با کمبود آب و مشکلات این چنینی درگیر بودند و تمرکز خود را روی بارندگی‌ ها نگذاشتند.

 

وی اذعان داشت: به دلیل بارندگی، سدها در حال حاضر در وضعیت خوبی هستند و به روستاهایی که در مسیر دز قرار دارند نیز گفته شده که باید خانه های خود را تخلیه کنند، اما کشاورزی ما بر اساس روش سنتی نباید ادامه پیدا کند.

 

امام جمعه موقت اهواز، با تأکید بر اینکه باید به سمت استفاده از روش‌ های آبیاری نوین روی بیاوریم، تشریح کرد: کشاورزان و همچنین جهاد کشاورزی باید از روش های جدیدی که با حداقل مصرف آب، بیشترین بازدهی را دارند استقبال کرده و نباید به این بارندگی ها مغرور شویم.

 

وی با بیان اینکه دیگر مثل گذشته آب برای هیچ یک از مناطق کشور وجود ندارد، گفت: در صورتی که مسئولان کمک کنند و مردم نیز بخواهند و تقاضا کنند، این وضعیت قابل ادامه نیست و آبی هم نباید از خوزستان منتقل شود.

 

وی با اعلام این خبر که لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق مجلس در حال بررسی است، افزود: خوزستان پردرآمدترین استان از نظر نفت و گاز و مشتقات آن و کشاورزی و صنعت بوده استان خاصی به دلیل داشتن مرز آبی و زمینی است.

 

آیت الله حسن زاده، بیان کرد: در دوران جنگ سایر استان‌ ها رشد کردند و بعد از جنگ رشد را ادامه دادند اما خوزستان رشد نکرد، اینکه گفته می‌ شود خوزستان بالاترین بودجه را در میان همه استان‌ های کشور دارد، درست است اما زمانی که پیشرفت و توسعه هزینه کمی داشت.

 

وی ادامه داد: استان‌ های دیگر به این پیشرفت نسبی رسیدند و البته که خوزستان حالا به بودجه بیشتری نیاز دارد اما نه اینکه این مساله لطفی به خوزستان است؛ از 18 نماینده خوزستان و سایر نمایندگان مجلس می‌ خواهیم سهم خوزستان منصفانه پرداخت شود.

 

عوارض و مالیات پتروشیمی ها و چاهای نفت در خوزستان پرداخت شود

وی اضافه کرد: پتروشیمی‌ ها سهم ناچیزی به خوزستان پرداخت می‌کنند و اگر پتروشیمی‌ها عوارض و مالیات خود را در خوزستان پرداخت کنند، بسیاری از مشکلات ما حل می‌شود.

 

امام جمعه موقت اهواز، با تأکید بر اینکه مالیات چاه‌ های نفت خوزستان نباید به تهران پرداخت شود، گفت: سهم خوزستان از بودجه، بخشی از بودجه کشور است و بخشی منابعی است که در خود خوزستان وجود دارد.

 

به خوزستان با دیده انصاف نگاه شود

وی در ادامه سخنان با بیان اینکه نباید بخشی نگری شود، یادآور شد: ما نمی‌گوییم آب، نفت و کشاورزی تنها برای خوزستان است، ما که نمی‌ خواهیم کشور ملوک الطوایفی اداره شود، چیزی که می‌ خواهیم این است که به خوزستان با دیده انصاف نگاه شود.

 

وی با اظهار اینکه خوزستان در انقلاب سهمی داشته است که هیچ استانی بعد از تهران نداشته است، خاطر نشان کرد: اعتصاب کارکنان شرکت نفت باعث شد یک قطره نفت به خارج از کشور صادر نشود و برای خوزستان زیبنده نیست که یک دانش‌ آموز ۱۰ کیلومتر راه را طی کند تا به مدرسه برود.

 

آیت الله حسن زاده عنوان کرد: آمار بازماندگان از تحصیل در خوزستان بالاست و ما از نمایندگان می‌خواهیم خوزستان را منصفانه ببینند، زیرا شایسته نیست در کنار این پالایشگاه‌ ها، پتروشیمی ها و ... فقر وجود داشته باشد.

 

نظر شما