شناسهٔ خبر: 30004223 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

احتمال شکست نیروی دریایی آمریکا در صورت جنگ با چین یا روسیه

اگر نیروی دریایی آمریکا ناوگان هوایی خود را نوسازی نکند، ممکن است رقابتی بودن خود را از دست بدهد و در صورت جنگ احتمالی با چین یا روسیه شکست بخورد.

صاحب‌خبر -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از اسپوتنيک؛ نشریه آمریکایی نشنال اینترست نوشت نیروی دریایی آمریکا باید فورا ناوگان هوایی خود را ارتقا بخشد یا آنکه منابع ناوگان خود را به واحدهای مهمتری هدایت کند، زیرا ممکن است در جنگ با چین یا روسیه متحمل شکست شود.
نشنال اینترست با استناد به مطالعه ای که « مرکز ارزیابی راهبردی و بودجه » (CSBA) در واشنگتن انجام داده است، اعلام کرد اگر نیروی دریایی آمریکا ناوگان هوایی خود را نوسازی نکند، ممکن است رقابتی بودن خود را از دست بدهد و در صورت جنگ احتمالی با چین یا روسیه شکست بخورد.
براساس این مطالعه، « در صورتی که نیروی دریایی آمریکا نتواند ناوگان هوایی خود را تغییر دهد، مقامات آن باید این مسئله را در نظر بگیرند که آیا باید به سرمایه گذاری در این بخش ادامه داد یا منابع ناوگان هوایی را در واحدهای مهمتری هدایت کنند.»
­بنا بر اعلام مرکز ارزیابی راهبردی و بودجه، پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق در سال 1991، نیروی دریایی آمریکا با نبود رقیب مواجه شد و شروع کرد به کاهش توان جنگی خود. به این ترتیب، ناوگان هوایی دیگر از جنگنده های نسل چهارم اف-14 تام کت (F-14 Tomcat) و هواپیمای اس-تری.بی وایکینگ (S-3B Viking) که جایگزین جنگنده های بمب افکن هورنت و سوپرهورنت شرکت مک‌دانل داگلاس شدند، استفاده نکرد.
این تغییرات تاثیری منفی بر استقامت (دامنه) پرواز هواپیماهایی دارد که امروزه برای شکست جنگ با نیروهای مسلح روسیه یا چین کافی نیست.
به نوشته نشنال اینترست، در سال 2018 دامنه پرواز یک هواپیمای ناوگان هوایی با سوخت مفید 9 تن به 1300 مایل کاهش یافته است. با این حال، روسیه و چین موشک های ضدناو دوربرد و دیگر تسلیحاتی را در اختیار دارند که می تواند تهدیدی برای ناوهای هواپیمابر و هواپیماهای آن باشند. ناوگان هوایی نیروی دریایی آمریکا در عملیات نظامی لازم برای شکست نیروهای مسلح قدرت های بزرگ، « شعاع عمل، استقامت پرواز، توان بقا و تخصص لازم » را ندارد.

نظر شما