شناسهٔ خبر: 29500023 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

احداث بیمارستان 540 تختخوابی چابهار در هاله‌ای از ابهام

نمایندگی سیستان و بلوچستان

بیمارستان 540 تخت‌خوابی چابهار علی‌رقم نیاز مبرم به وجودش و نبود محدودیت و تنگای مالی برای احداث بیش‌ از سه‌سال در بلاتکلیفی به سر می‌برد.

صاحب‌خبر -

‌به گزارش ایسنا-‌ چابهار با وجود اهمیت، جمعیت بالا و جمعیت بالاترش در آینده با یک بیمارستان 182 تخت‌خوابی روزگار می‌گذارند که آن‌هم در ابتدا بیمارستان نبوده و دهه 70 شمسی از یک مرکز درمانی 25 تخت‌خوابی تامین اجتماعی با توسعه نامتوازن و غیراصولی به یک بیمارستان 182 تخت‌خوابی تبدیل شده که به گواه مدیران محلی در چابهار ضریب اشتغال تخت در آن به‌دلیل فشار بالای جمعیت بیش‌از 100 درصد است.

عبدالغفور ایرانژاد نماینده مردم چابهار در مجلس به ایسنا می‌گوید: در هفته‌ها و ماه‌های اخیر تماس فراوانی از سوی مردم با دفاتر من در حوزه انتخابیه چابهار می‌شود و مرتب مردم درخواست تعیین تکلیف نهایی شروع ساخت بیمارستان 540 تخت‌خوابی چابهار بعد از گذشت 3 سال از گرفتن مصوبه‌اش را دارند.

وی می‌افزاید: چابهار با 300 هزارنفر جمعیت تنها یک بیمارستان 186 تخت‌خوابی دارد که آن‌هم تنها مختص به 300 هزار نفر جمعیت چابهار نیست، 600 تا 800 هزارنفر از جمعیت شهرستان‌های سرباز، کنارک، نیکشهر، قصرقند و حتی جاسک برای درمان به این بیمارستان چابهار می‌آیند‌.

نماینده مردم چابهار در مجلس ‌تصریح می‌کند: فشار مضاعف بر تنها بیمارستان چابهار و عدم خدمت‌رسانی مطلوب و حتی متعادل از یک طرف و بلاتکلیفی در شروع ساخت بیمارستان جدید 540 چابهار مردم بندر راهبردی چابهار را کلافه و سردرگم کرده است‌.

وی با بیان اینکه فشار جمعیتی اشتباهات پزشکی را در بیمارستان متداول کرده و خدمات‌رسانی را در آن مختل کرده است، می‌گوید: وزیر بهداشت در سفر دی ماه 94 خود به چابهار قول ساخت یک بیمارستان جدید و مجهز 540 تخت‌خوابی در حد و قواره چابهار را داد اما با آنکه سه‌سال از آن زمان می‌گذرد، این بیمارستان علی رقم نبود محدودیت مالی و تعیین زمین احداث هنوز کلنگ‌زنی نشده است‌.

ایرانژاد ادامه می‌دهد: در آخرین خبرها پس از تعیین زمین در منطقه آزاد چابهار قرار بود این بیمارستان اردیبهشت ماه امسال کلنگ‌زنی شود اما بازهم به‌تاخیر افتاد؛ تاخیر مکرر در احداث این بیمارستان درحالی است هیچ محدودیت مالی برای ساخت بیمارستان مانند دیگر پروژه‌های عمرانی برای آن وجود ندارد، منابع مالی قرار است با فروش مرکز درمانی سینا در شهر چابهار که هم‌اکنون تغییر کاربردی به تجاری داده است، تامین شود.

وی گفت: اگر بیمارستان چابهار تاکنون درسال‌های 95 و 96 با توجه به نیاز مبرم شروع می‌شد، حالا با توجه به منابع مالی موجود از پیشرفت حداقل 50 درصد برخوردار بود و مردم امیدی به تاسیس یک مرکز درمانی مجهز درخور بندر راهبردی چابهار داشتند‌.

نماینده مردم چابهار در مجلس‌ تاکید می‌کند: به‌تاخیر افتادن شروع عملیات اجرایی بیمارستان یک‌بار با بهانه جانمایی یک زمین مناسب و یک‌بار دیگر با بهانه تصویب نهایی با توجه به نیاز مبرم مردم چابهار و حوزه به ساخت بیمارستان جدید هیچ توجیهی ندارد و مردم را کلافه‌تر و سردرگم‌تر می‌‌کند‌.

بیمارستان‌های چابهار و ایرانشهر همزمان کلنگ‌زنی شوند

معین‌الدین سعیدی رئیس شورای اسلامی شهرستان چابهار می‌گوید: انتظار ما این است که در سفر اخیر وزیر بهداشت به بلوچستان در آذرماه، بیمارستان‌های چابهار و ایرانشهر باهم کلنگ‌زنی شوند.

وی می‌افزاید: تاخیر در پروژه بیمارستان 540 تختخوابی در حالی است که بخشی از منابع ساخت بیمارستان جدید از فروش بیمارستان سینا تامین خواهد شد و مدیریت شهری چابهار با تغییر کاربری مرکز مذکور به تجاری موافقت کرده است و این را باید سهم آورده مردم چابهار تلقی نمود که نیازی به منابع اولیه دولتی ندارد‌.

سعیدی خاطرنشان می‌کند: با توجه به قول اکید مقام عالی وزارت بهداشت مبنی برکلنگ زنی همزمان دو پروژه ایرانشهر و چابهار و نیز اختصاص زمین 23 هکتاری توسط سازمان منطقه آزاد، مردم چابهار این انتظار بحق را دارند که کلنگ زنی بیمارستان چابهار نیز همزمان با کلنگزنی پروژه بیمارستان ایرانشهر اتفاق افتد تا شهر راهبردی و استراتژیک چابهار از یک بیمارستان مجهز محروم نشود.


انتهای پیام

برچسب‌ها:

نظر شما