به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دراین نشست پیرامون محورهای باقیمانده سموم آلی، باقیمانده فلزات سنگین و آلودگی های میکروبی میوه و سبزی و فرآورده های آن بحث و تبادل نظر خواهد شد.
ل.س ۴۲/ ر.ب ۴۵
شناسهٔ خبر: 29371027
- سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | لینک خبر
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | لینک خبر
نشست تخصصی ایمنی مواد غذایی در میوه و سبزی و فرآورده های آن
نشست تخصصی ایمنی مواد غذایی در میوه و سبزی و فرآورده های آن، وبا هدف آگاهی بخشی در زمینه منابع آلاینده و باقیمانده سموم توسط مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ۱۸ آذرماه سال جاری در مشهد برگزار می شود.
صاحبخبر -
∎
نظر شما