به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان فارس، احمد دهقان گفت: امسال کشاورزان استان 480 هکتار از زمینهای زراعی خود را به کشت سیر اختصاص دادند که پیش بینی میشود در پایان بالغ بر 11 هزار تن محصول برداشت کنند.
وی افزود: نیاز آبی کم، سودآوری بالا، قابلیت عرضه به شکل خشک وتر و همچنین قابلت انبارداری با کمترین امکانات از ویژگیهای مثبت کاشت این محصول است.
دهقان اظهار کرد: بیشترین سطح زیر کشت سیر مربوط به شهرستانهای سپیدان، شیراز، کوار و مرودشت است. محصول این گیاه در فارس به دو صورت تر در آبان تا آخر اسفند و خشک از اردیبهشت تا خرداد برداشت میشود و متوسط عملکرد سیر تر 35 و سیر خشک 12 تن است.
وی بیان کرد: سیرهای تولیدی به دلیل کیفیت مطلوب به کشورهای حوزه خلیجفارس و نقاط مختلف کشور صادر میشود.
نظر شما