شناسهٔ خبر: 27587117 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

طرز تهيه 3 نوع دسر خوشمزه با عسل

صاحب‌خبر - عسل از آن خوردني هاي خوشمزه و پر خاصيت است که خوردن آن پيشنهاد مي‌شود. احتمالاً گاهي فکر کرده ايد که مي شود عسل را جايگزين شکر کرد يا نه؟ به بهانه روز جهاني زنبورعسل طرز چند خوراکي خوشمزه را آموزش مي دهيم که از عسل در طرز تهيه آن استفاده شده است. اگر طعم عسل را دوست داريد اين خوردني هاي خوش طعم را امتحان کنيد! بستني توت فرنگي با عسل در ترکيب اين بستني خوشمزه لبنيات به کار نرفته و طعم خوش موز، توت فرنگي و ريواس به کار رفته در آن مزه جديدي به وجود مي آورد. درست کردن بستني توت فرنگي با عسل مواد لازم براي بستني توت فرنگي با عسل : طرز تهيه بستني توت فرنگي با عسل : موز و توت فرنگي خرد شده را در ظرفي مرتب بچينيد طوري که روي يکديگر قرار نگيرند و به مدت يک شب در فريز قرار دهيد تا به خوبي يخ بزنند. در تابه اي کوچک ريواس خرد شده و عسل را روي شعله قرار دهيد تا به جوش بيايد. روي ظرف را بپوشانيد و 10 دقيقه بگذاريد تا بجوشد. هر چند بار مخلوط را هم بزنيد. ريواس‌ها بايد نرم شوند و غلظت ترکيب به مربا نزديک شود. اين ترکيب را در يک ظرف قرار دهيد و درب آن را محکم ببنديد و به مدت يک شب يخچال بگذاريد تا خنک شود. موز و توت فرنگي‌هاي يخ زده را داخل مخلوط کن بريزيد تا به قطعات ريزتري تبديل شوند. سپس شير نارگيل را به ترکيب اضافه کنيد و هم بزنيد تا ترکيبي يکدست و کرمي ايجاد شود. بستني آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بريزيد و ترکيب ريواس و عسل را روي آن اضافه کرده و نوش جان کنيد. چيز کيک عسل و ماست اين چيز کيک طعم ملايم مرکبات دارد و به راحتي و آساني آماده مي شود. طرز تهيه چيز کيک عسل و ماست مواد لازم براي پايه چيز کيک : مواد لازم براي داخل چيز کيک عسل و ماست: طرز تهيه چيز کيک عسل و ماست : در ابتدا پايه چيز کيک را تهيه کنيد. براي اين کار تمامي مواد مربوط به پايه کيک را با يکديگر مخلوط کنيد و کف قالب بريزيد و فشار دهيد تا محکم شود. سپس در فر که با دماي 165 درجه از پيش گرم شده است به مدت 10 دقيقه قرار دهيد. تا زماني که مواد کيک را درست مي کنيد اجازه دهيد تا خنک شود. رويه چيز کيک را به اين ترتيب درست مي‌کنيم: پنير خامه‌اي،ماست خامه‌اي،عسل و وانيل را با يکديگر با دور کند همزن مخلوط کنيد. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره هم بزنيد. مواد را روي لايه بيسکويتي قرار دهيد و پخش کنيد و 30 دقيقه در فر قرار دهيد. بعد از خارج کردن از فر و رسيدن کيک به دماي محيط به مدت 3-4 ساعت در داخل يخچال قرار دهيد. مي توانيد کيک را با ميوه هاي تازه تزيين و نوش جان کنيد. مافين سيب و عسل اين مافين با طعم عسل و سيب براي وعده عصرانه بسيار مناسب است. مي توانيد اين مافين‌ها را با عسل تزيين کنيد. طرز تهيه مافين سيب و عسل مواد لازم براي مافين سيب و عسل : طرز تهيه مافين سيب و عسل : فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم کنيد. قالب مافين را آماده کنيد. مواد خشک را به اضافه سيب هاي خرد شده با يکديگر در ظرفي مخلوط کنيد. در ظرفي جداگانه کره را ذوب کنيد. عسل را به آن اضافه کنيد. اگر عسل خيلي غليظ است آن را کمي گرم کنيد تا رقيق تر شود. شير و رنده پوست ليمو را اضافه کنيد. تخم مرغ ها را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنيد. سپس مخلوط کره و ساير مواد را اضافه کنيد. قالب هاي مافين را تا حدود دو سوم پر کنيد. به مدت 30-25 دقيقه بپزيد. وقتي مافين را فشار دهيد بايد به حالت اول باز گردد. مافين عسلي شما آماده است. منبع : ninisite.com 

نظر شما