1. برای از بینبردن تلخی کاهو کافی است چند دقیقهای آن را داخل محلول آب سرد و نمک قرار بدهید.
۲٫ همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب، گازی از خود متصاعد میکند که به بهتر رسیدن سایر میوهها و سبزیها کمک خواهد کرد، بنابراین اگر میوه نرسیدهای دارید، از سیب برای رسیدن سریعتر آن استفاده کنید.
۳٫ هنگام سرخکردن موادغذایی، حرارت را از ۱۸۰ درجه سانتی گراد بالاتر نبرید.
۴٫ بعد از هربار سرخکردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ کنید اما بعد از ۸ بار حتما ظرف را بشویید.
۵٫ برای خوشطعمشدن ماهی سرخشده، چنددقیقهای آن را در شیر نمکزده یا خامه تازه یا سیبزمینی رندهشده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز میتوانید به روغن، قبل از قراردادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه کنید.
۶٫ هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.
۷٫ برای جلوگیری از وارفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.
۸ . اگر به غذا بیش از حد فلفل زدهاید و خیلی تند شده، چنددقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
۹٫ برای گرفتن بوی پیاز قبل از خردکردن آن در غذا، اجازه دهید ۵دقیقه در آبجوش قل بزند، حتی میتوانید پیاز را برش بزنید و چندساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید.
۱۰٫ برای گرفتن بوی کلم در غذا میتوانید از تکهای نان خشک یا یک قاشق سوپخوری آرد استفاده کنید.
۱۱٫ برای نگهداری سبزیها بعد از شستشو، آنها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.
۱۲٫ اگر میخواهید رنگ و بوی ادویههای قرمزرنگ حفظ شود، آنها را در یخچال نگهداری کنید .
۱۳٫ اگر گوجهفرنگیای خریدهاید که هنوز کاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.
۱۴٫ برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.
۱۵٫ برای اینکه برنج سفید شود، میتوانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج درحال جوش بریزید.
۱۶٫ اگر برنج بیش از حد جوش خورد، ۳- ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.
۱۷٫ اگر میخواهید سیبزمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.
۱۸٫ برای تردشدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلمها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آنها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چنددقیقه داخل فریزر قرار دهید، هم بسیار ترد خواهد شد.
۱۹٫ برای سرخشدن سریعتر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریعتر سرخ میشوند و طعم بهتری پیدا خواهند کرد.
۲۰٫ قبل از کباب کردن گوشت پودر قهوه نیم کوب، نمک، فلفل قرمز، زیره سبز و فلفل سیاه روی آن بریزید تا طعم بی نظیری پیدا کند.
۲۱٫ به جای شکستن تخممرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخممرغ وارد غذا نمیشود.
۲۲٫ برای تهیه یک استیک حرفه ای گوشت را در همان لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید. اجازه دهید یک تا دو ساعت بیرون بماند تا به دمای محیط برسد. اگر می خواهید رنگ استیک طلایی شود قبل از سرخ کردن رطوبت گوشت را کاملا بگیرید.
۲۳٫ برای این که گوشت مرغ هنگام طبخ یا سرخ کردن خشک نشود آن را در آب نمک بگذارید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید. برای یک کیلو گوشت یک ساعت استراحت در آب نمک کافی است. این مدت زمان نباید بیشتر از ۸ ساعت شود.
۲۴٫ برای تهیه یک پوره سیب زمینی حرفه ای
قبل از این که سیب زمینی های پخته را له کنید آن ها
را خشک کنید. برای این کار سیب زمینی ها را داخل تابه روی حرارت بگذارید. مراقب باشید سیب زمینی ها سرخ نشوند و نسوزند.
۲۵٫ هر غذایی که از شیر بهعنوان ترکیب اصلی در آن استفاده شده باشد، مانند سوپهای خامهای یا حتی ماکارونی و پنیر، برای آمادهسازی در زودپز مناسب نیست. حرارت بالا میتواند بافت و ظاهر شیر را خراب کند.
code
نظر شما