به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، در میان ادویهها، زردچوبه به سلطان ادویهها و ادویه طلایی مشهور است. شاید اگر شما هم فهرست بلندبالای خواص این ماده طبیعی را بخوانید، همین عنوان را برای زردچوبه پیشنهاد کنید! بیشترین تأثیرگذاری زردچوبه بر اندامهای داخلی و اندامهای گوارشی است. بر این اساس مصرف زردچوبه برای درمان بیماریهایی همچون سندرمهای پولیپوزیز ارثی که باعث ایجاد پولیپهای متعدد در سیستم گوارشی میشوند، آدنوماتوز خانوادگی که یکی از سندرمهای همخانواده با سرطان روده بزرگ است، بیماری التهابی روده که در جوانان و نوجوانان شایع است و نیز سرطان کولون یا روده بزرگ که یکی از سرطانهای شایع در کشور ماست، بسیار مفید تلقی میشود.
تحقیقات علمی نشان داده است که مصرف 8 تا 60 گرم از ریشه زردچوبه تازه(سه بار در روز) برای درمان آرتریت مفید خواهد بود؛ آرتریت در واقع التهاب یک یا چند مفصل است. برای درمان دیس پیسی یا سوءهاضمه نیز مصرف 1.3 تا 3 گرم از ریشه زردچوبه توصیه شده است. محققان همچنین بر این باورند که خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی زردچوبه منجر به درمان بیماریهای کبد و حفظ سلامتی این عضو حیاتی بدن میشود.
برطرف کردن آکنه، تقویت مو، سفید کردن دندانها، درمان سرماخوردگی، کاهش وزن، بهبود زخم و سوختگی، جوانسازی پوست و کاهش درد مفاصل نیز از دیگر خواص زردچوبه است. برای مصرف دارویی زردچوبه میتوانید آن را در کپسولهای ژلاتینی که در داروخانهها به فروش میرسند، بریزید.
انتهای پیام/
نظر شما