شناسهٔ خبر: 27391626 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

وقوع یک طلاق از هر ۶ ازدواج در لرستان؛

۷۶ درصد ازدواج‌ها با رابطه خویشاوندیست

نمایندگی لرستان

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با بیان این‌که از هر شش مورد ازدواج یک مورد به طلاق ختم می‎شود و بیشتر طلاق‎ها در سه تا پنج سال اول زندگی زوجین به وقوع می‎پیوندند، گفت: مشاوره‌های قبل از ازدواج به زوجین جوان مورد توجه باشد تا شاهد کاهش آمار طلاق در استان باشیم.

صاحب‌خبر -



به گزارش ایسنا، علی‎یاور عزیزپور در جشنواره «ازدواج و خانواده» که در سالن همایش‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: میانگین سنی ازدواج در بین آقایان ۲۷ و در بین بانوان به ۲۳ سال است و این عدد در لرستان نسبت به میانگین کشور در هر دو بخش یک سال کمتر است.

وی یادآور شد: ۷۶ درصد ازدواج‌های انجام گرفته با رابطه خویشاوندی و ۲۴ درصد نیز بدون رابطه خویشاوندی بوده است واز بین رویداهای ازدواج که در لرستان صورت گرفته حدود 2718 مورد زوج با نام‌های «علی» و «زهرا» بوده است و 3813 زوج نیز با نام‌های «علی» و «فاطمه» بوده است.

وی با اشاره به ضرورت بحث فرزندآوری و توجه زوجین جوان به این امر، ادامه داد: لازم است مشاوره‌های قبل از ازدواج به زوجین جوان مورد توجه باشد تا شاهد کاهش آمار طلاق در استان باشیم چراکه متاسفانه در لرستان از هر شش مورد ازدواج یک مورد به طلاق ختم می‎شود این در حالی‌است که بیشتر این طلاق‎ها در سه تا پنج سال اول زندگی زوجین به وقوع می‎پیوندند.

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با تاکید بر این‌که فضای مجازی کمترین درصد برای تحقق امر ازدواج بوده است و تنها حدود سه درصد رویدادهای ازدواج از طریق آشنایی در فضای مجازی اتفاق افتاده است، ادامه داد: محل‌های کار، محیط‌های دانشگاهی یا تصادفی، مهمانی‌ها و محفل‌های دوستانه، فضای مجازی، سفرها و تورهای گردشگری، کلاس‌های آموزشی و ... از گزینه‌های دیگر تحقق امر ازدواج است.

عزیزپور با بیان این‌که از میان آمار مدنظر بیش از ۹۸ درصد از زوج‌ها تمایل به بچه‌دار شدن داشته‎اند، همچنین افرادی بوده‌اند که تمایل به بچه‌دار شدن نداشته‌اند، افزود: داشتن دو فرزند بیشترین فراوانی را در بین زوج ها داشته است.

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با بیان اینکه این اداره کل با کمک سایر دستگاه‌های مرتبط تلاش دارد که بحث فرهنگسازی در امر ازدواج آسان و توسعه و گسترش ازدواج حاکم شود، گفت: توانمندسازی، ارائه مشاوره‌های قبل، حین و بعد از ازدواج و ... از دیگر اقدامات در حال اجرا در استان است.

معاون استاندار: وقوع یک طلاق از هر ۶ ازدواج در لرستان/

ازدواج آگاهانه ترویج داده شود
 

معاون استاندار لرستان با تاکید بر ضرورت تلاش برای تحقق ازدواج آگاهانه، گفت: از هر شش ازدواج یک مورد منجر به طلاق می‌شود که این یک زنگ خطر است و تنها راه پیشگیری از این امر ازدواج آگاهانه است.

به گزارش ایسنا منطقه لرستان، حبیب‌الله خجسته‌پوردر جشنواره «ازدواج و خانواده» که در سالن همایش‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به این‌که خانواده به‌عنوان کوچک‌ترین نهاد اجتماعی بزرگ‌ترین مسئولیت و کارکرد را در جامعه دارد.

وی با بیان این‌که ما باید تلاش خود در زمینه آگاهی‎‌بخشدن به خانواده‌ها را به‌کار بگیریم، اضافه کرد: هرچه بتوانیم در زمینه ازدواج‌های آگاهانه و به‌موقع و آسان در بین جوانان فرهنگ‌سازی کنیم توانسته‌ایم در زمینه تحکیم بنیان خانواده‌ها موفق‌تر عمل کنیم.

خجسته‌پور با اشاره به آمار نگران‌کننده طلاق، و این‌که از هر شش مورد ازدواج یک مورد ان ختم به طلاق می‎‏شود، راه پیشگیری از این امر را ازدواج آگاهانه دانست.

وی اظهارکرد: ضرورت امروز جامعه ما فرهنگ‌سازی در زمینه ازدواج با آگاهی و شناخت است و می‎طلبد در زمینه ترویج ازدواج‌های آسان تلاش کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با یادآوری این‌که ما باید زندگی‎هایی مستحکم و پایدار برای جوانان ایجاد کنیم، گفت: آن‌چه می‎تواند جوانان ما در این زمینه یاری دهد توجه به فرهنگ اصیل اسلامی است که نمونه و الگوی ازدواج موفق را به ما معرفی کرده و جوانان می‎توانند با الگوگیری از زندگی ساده امام علی(ع) و حضرت فاطمه‌زهرا(س) زندگی‌های موفقی را برای خود رقم بزنند.



انتهای پیام

برچسب‌ها:

نظر شما