شناسهٔ خبر: 26822230 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

به ازای هر کودک بی سرپرست 11 متقاضی فرزند خوانده وجود دارد

حبیب الله مسعودی فرید روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در ایلام افزود: با وجود اینکه 10 هزار کودک بی سرپرست در مراکز شبانه روزی این سازمان نگهداری شده،

صاحب‌خبر - حبیب الله مسعودی فرید روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در ایلام افزود: با وجود اینکه 10 هزار کودک بی سرپرست در مراکز شبانه روزی این سازمان نگهداری شده، ولی حدود هفت هزار نفر از آنها شرایط سپردن به عنوان فرزندخواندگی را دارند.
وی با بیان اینکه عمده متقاضیان تمایل به داشتن فرزندخوانده نوزاد و جنسیت دختر هستند، ادامه داد: این مساله موجب شده تعداد متقاضیان پشت نوبت فرزند خوانده نوزاد بیشتر باشد بطوریکه اکنون به ازای هر نوزاد بی سرپرست حدود 20 متقاضی وجود دارد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: این در حالی است که بر اساس قانون، کودکان بی سرپرستی که در مراکز این سازمان نگهداری می شوند از سن شیرخوارگی تا 16 سالگی می توانند به عنوان فرزند خوانده به خانواده های متقاضی سپرده شوند.
مسعودی فرید یادآور شد: باید با فرهنگ سازی در این حوزه زمینه تشویق خانواده ها برای تحویل کودکان بی سرپرست فرزند خوانده خارج از سن شیرخوارگی فراهم شود.
وی تعداد کودکان بدسرپرستی که سال گذشته توسط بهزیستی به خانواده های متقاضی فرزند خوانده سپرده شده اند را یک هزار و 500 نفر عنوان کرد و گفت: این رقم نسبت به سال ماقبل آن 20 درصد رشد داشته است.
مسعودی فرید ابراز امیدواری کرد با تسهیل هرچه بیشتر قانون فرزند خواندگی در آینده این فرآیند رشد چشمگیری یافته و گسترده تر شود.

**توسعه مراکز اورژانس اجتماعی اولویت بهزیستی نیست
مسعودی فرید همچنین به فعالیت 350 مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: این مراکز در شهرهای بالای 50 هزار نفر جمعیت ایجاد شده و فعالیت دارند.
وی خدمات این مراکز را در زمینه های مختلف کودک آزاری، همسر آزاری، سالمند آزاری، اقدام به خودکشی، کودکان کار، خیابانی و غیره عنوان کرد و گفت: در شهرهایی که فاقد مراکز اورژانس اجتماعی هستند افراد آسیب دیده و یا در معرض آسیب اجتماعی می توانند با شماره گیری 123 خط اورژانس اجتماعی بهزیستی، مشاوره های لازم را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه توسعه این مراکز اولویت بهزیستی نیست، افزود: امسال ارتقاء کیفیت خدمات مراکز اورژانس اجتماعی با ارائه آموزش های مختلف به نیروهای اورژانس در دستور کار این سازمان قرار دارد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه سه هزار و 500 کارشناس در مراکز اورژانس اجتماعی فعالیت دارند، اضافه کرد: این افراد بصورت نیروهای خرید خدمت بوده و امنیت شغلی آنها از طریق تبدیل وضعیت در دستور کار قرار دارد.
مسعودی فرید گفت: این سازمان برای تبدیل وضعیت این افراد به قرارداد معین رایزنی هایی انجام داده تا تغییری در وضعیت جذب این نیروها ایجاد و به ثبات شغلی برسند.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور روز چهارشنبه به منظور شرکت در جشنواره دختران، حمایت های روانی، اجتماعی، توسعه پایدار به استان ایلام سفر کرد.
افتتاح منزل مسکونی، بازدید از نمایشگاه دستاوردهای مددجویان، افتتاح مهد کودک، بازدید از مرکز اورژانس اجتماعی و عملیات ساخت مرکز جامع آسیب دیدگان اجتماعی از جمله برنامه های معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور به ایلام بود.
7177/6034
انتهای پیام

نظر شما