به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز قزوین, عیسی غیاث یزدی بیان کرد: عامل اين بيماري ويروسي است و از طريق كنه ها و تماس با لاشه و خون دام آلوده به انسان منتقل مي شود.
وی با بیان اینکه این بیماری هيچگونه علايمي در دام ايجاد نمي كند، گفت: علاوه بر آموزش ، مهمترين راه هاي پيشگيري از اين بيماري رعايت بهداشت در هنگام كشتار دام است .
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین اضافه کرد: نگهداري لاشه دام در دمای 2 تا 4 درجه سردخانه ، به مدت 24 ساعت مي تواند باعث غیر فعال شدن ویروس عامل بیماری شود.
غیاث یزدی گفت : اداره دامپزشكي قزوين ، برای مقابله با اين بيماري و ساير بيماري هاي قابل انتقال از طريق كنه ، جرب و حشرات ، مناطق در تماس با دام را در روستاها به صورت رایگان سم پاشی کرده است .
وی از مردم خواست از خريد گوشت از مراكز غير مجاز خودداري و به گوشت هاي داراي تاريخ كشتار و ممهور به مهر دامپزشكي كشتارگاه دقت کنند .
نظر شما