به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، محمد عباسی با بیان اینکه تماس با گوشت، خون، ترشحات حیوان آلوده و گزش توسط کنه آلوده به ویروس مهم ترین راه انتقال این بیماری از حیوان به انسان است گفت: شهروندان گوشت گرم را از مراکز مجاز بهداشتی خریداری کنند و در صورت تهیه گوشت گرم آن را به مدت 24 ساعت در دمای یچخال نگهداری کنند تا خطر انتقال ویروس به انسان از بین برود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: تب، لرز، درد های عضلانی، تهوع، استفراغ ایجاد لکه های پوستی قرمز رنگ یا کبود در زیر پوست و خونریزی از نقاط مختلف بدن از علائم تب کریمه کنگو است.
نظر شما