شناسهٔ خبر: 26505037 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

در دیدار رئیس جمعیت هلال احمر با استاندار سیستان و بلوچستان مطرح شد:

به‌زودی 3 فروند بالگرد به ناوگان امداد هوایی جمعیت هلال احمر اضافه می‌شود/ تلاش برای جبران برخی خسارت‌های خشکسالی

رئیس جمعیت هلال احمر در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان اعلام کرد: پیگیری برای افزودن سه فروند بالگرد جدید به ناوگان امداد هوایی در حال انجام است که با اضافه شدن این بالگردها تعداد بالگردهای امدادی این جمعیت به 27 فروند می رسد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، دکترعلی ‌اصغر پیوندی در سفر به استان سیستان و بلوچستان در دیدار با استاندار، گفت: جمعیت هلال احمر در حال حاضر 24 فروند بالگرد امدادی در اختیار دارد که با توجه به وسعت و حادثه خیز بودن استان ها، برای امدادرسانی در استان مستقر می شود.

وی با بیان اینکه تلاش برای وارد کردن سه فروند بالگرد جدید ادامه دارد، افزود: بالگردهای جدید برای استقرار و امدادرسانی به استان های پهناور و حادثه خیز همچون سیستان و بلوچستان اختصاص  می‌یابد.

رئیس جمعیت هلال احمر به وجود 580 پایگاه امداد و نجات در سراسر کشور اشاره کرد و ادامه داد: براساس استانداردهای اولیه بایستی یک هزار و 200 پایگاه در کشور فعال باشد.

وی درباره اهداف سفر خود به استان سیستان و بلوچستان، گفت: این سفر به منظور بازدید و بررسی کارشناسی مشکلات مردم که دچار خشکسالی شدید هستند، انجام شده تا به عنوان یک سازمان عام‌المنفعه تمام تلاش خود را برای کمک به مردم این منطقه بکار بگیریم چراکه خشکسالی این مقطع در سیستان و بلوچستان بسیار پیچیده و سخت است و راهکار خاص خود را می طلبد.

به گفته دکتر پیوندی، جمعیت هلال احمر اقدامات مختلفی نظیر راه اندازی کمپین نذر آب، توزیع سبدها و بسته های غذایی مورد نیاز مردم درگیر با خشکسالی و کمک هایی برای بهبود وضعیت اجتماعی مردم در بخش های مختلف را در دستور کار دارد و لازم است راهکارهایی برای کمتر شدن یا متوقف کردن خشکسالی در منطقه با همکاری سایر نهادها و دستگاه‌ها بعد از بررسی های کارشناسی مورد توجه قرار گیرد.

تلاش برای جبران برخی خسارت‌های خشکسالی

در ادامه این دیدار سید دانیال محبی؛ استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مردم غیور این استان دارای ویژگی های ارزشمندی نظیر شجاعت و صداقت هستند، گفت: خشکسالی 20 ساله در این استان که امسال شدت آن محسوس تر است، پیامدهای نامبارکی را در بخش های مختلف کشاورزی، آب و هوا، بهداشت و سایر بخش‌های این استان به دنبال داشته است.

وی افزود: از آنجایی که تبعات خشکسالی 2 دهه اخیر در این استان با درگیری تمام شئونات زندگی مردم نظیر معیشت، سلامتی و غیره بیشتر از زلزله است، می طلبد جمعیت هلال احمر اقدامات گسترده ای را برای کمک به مردم در دستور کار قرار دهد.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه با توجه عمق زیاد خسارتهای ناشی از خشکسالی در سیستان و بلوچستان در دولت تلاش می‌کنیم بخشی از این خسارتها جبران شود، یادآور شد:زندگی مردم این استان مرزی به وجود همین مقدار اندک آب و انجام فعالیت های کشاورزی و دامی وابسته است بنابراین دولت با درک مشکلات مردم و شرایط منطقه برای مقابله با بحران بی آبی و خشکسالی تدابیر ویژه ای اتخاد می‌کند.

محبی حضور رئیس جمعیت هلال احمر و هیات همراه در این استان را بسیار ارزشمند دانست و از آن به عنوان بارقه امید در دل مردم این دیار یاد کرد.

عمق خشکسالی در سیستان و بلوچستان فراتر از زلزله است

حبیب اله دهمرده؛ نماینده مردم شهرهای زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز در  خانه ملت نیز در این نشست از رئیس جمعیت هلال احمر خواست تا ضمن دادن امید به مردم رنجور منطقه، طرحی را برای کمک به مردم این استان به صورت پایلوت کشوری در این منطقه طراحی و اجرا کند.

وی تاکید کرد: مردم ولایت مدار و مرزدار سیستان و بلوچستان با وجود مشکلات عدیده ناشی از خشکسالی همواره وفاداری خود را به این انقلاب و نظام ثابت کرده اند که این بسیار ارزشمند است.

نماینده مردم شهرهای زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه خشکسالی های اخیر در تاریخ سیستان و بلوچستان کم نظیر است گفت: عمق این خشکسالی به حدی است که آن را می توان فراتر از یک زلزله دانست.

لازم به ذکر است، رئیس جمعیت هلال احمر در سفر 2 روزه خود به سیستان و بلوچستان از روستاهای دچار خشکسالی و گرفتار طوفان شهرستان های زاهدان، زهک و هیرمند بازدید و در نشست مدیریت بحران این استان شرکت می کند.

نظر شما