محققان دانشگاه مانیتوبای کانادا عنوان میکنند ترکیب منحصربه فرد قندهای پیچیده در شیر مادر از آلرژیهای غذایی در دوران کودکی پیشگیری میکند.
مولکولهای پیچیده قند موجود در شیر مادر برای نوزاد قابل هضم نیست، اما به عنوان پروبیوتیکی برای کمک به هدایت رشد میکروبیومهای روده نوزاد که عامل موثر کلیدی در بیماری آلرژیک است، عمل میکنند.
مطالعات قبلی نیز نشان داده است نوزادان تغذیه شده با شیر مادر در معرض ریسک کمتر انواع مشکلات پزشکی نظیر خس خس سینه، عفونتها، آسم و چاقی قرار دارند./ مهر
نظر شما