شناسهٔ خبر: 26209701 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا قدیمی | لینک خبر

«آرمان» ویلای سردار را هم سیاسی کرد!

روزنامه اصلاح‌طلب آرمان بی هیچ سند و استدلالی و حتی بی هیچ تلاشی برای استدلال‌تراشی صرفاً مدعی شده که دلیل مطالبه در مورد تخلیه ویلای مذکور توسط برخی دانشجویان، حمایت فیروزآبادی از حسن روحانی است!

صاحب‌خبر -

روزنامه جوان: در جار و جنجال مربوط به ویلای لواسان حسن فیروزآبادی، موضع‌گیری روزنامه اصلاح‌طلب آرمان جالب توجه است. این روزنامه بی هیچ سند و استدلالی و حتی بی هیچ تلاشی برای استدلال‌تراشی صرفاً مدعی شده که دلیل مطالبه در مورد تخلیه ویلای مذکور توسط برخی دانشجویان، حمایت فیروزآبادی از حسن روحانی است!


روزنامه آرمان در مطلبی با تیتر «هزینه همراهی سردار با رئیس‌جمهور؟» می‌نویسد: «خانه‌های مصادره‌ای در کشور کم نیستند که برخی سال‌هاست در آن زندگی می‌کنند، اما تمرکز جنبش عدالتخواهی بر منزل فیروزآبادی تا حدودی سیاسی جلوه می‌کند و دلیلش را شاید باید در اظهارات سال ۹۳ سردار یافت که گفته بود: «ما انتخاباتی برگزار کردیم با روش مردم‌سالاری دینی و یک رئیس‌جمهوری تعیین شده است که روحانی است و تحصیلاتش دینی است، دکتری در سطح بین‌المللی هم دارد و در دوران مبارزات انقلابی و ۳۵ ساله بعد از انقلاب در سنگر‌های حساس امنیتی-دفاعی و سیاستگذاری کشور خدمت کرده است. ما باید به این رئیس‌جمهور افتخار کنیم و شکرگزار وجود ایشان باشیم و باید همه همت‌مان را بگذاریم در پشتیبانی دولت که بتواند در این شرایط حساس، کشتی کشور را پیش ببرد.»


روزنامه آرمان در ادامه می‌آورد: «پس از آن هم رئیس سابق ستاد کل نیرو‌های مسلح در حمایت از دولت فروگذار نبود و اکنون شاید فشار به او نتیجه همین حمایت‌ها باشد. البته برخی امور باید اجرا شود، اما آغاز عدالتخواهی از منزل فیروزآبادی محل تأمل است.»


خبرگزاری ایلنا هم به نقل از المانیتور آورده که «برخی دلیل هدف قرار گرفتن فیروزآبادی توسط جریان اصولگرا را حمایت از برجام و دستورکار‌های سیاست خارجی حسن روحانی می‌دانند.»


موضع‌گیری آرمان و ایلنا در سیاسی کردن عدالتخواهی نشان می‌دهد که فی الحال مطالبات عدالتخواهانه نباید از کسانی شروع شود که حتی کم و اندک از روحانی حمایت کرده‌اند! با این حساب مبارزه با فساد را از این ستون به آن ستون ارجاع می‌دهند و ملاک مبارزه با تخلفات مالی، هم جناحی نبودن می‌شود و این یعنی عدالتخواهی به جایی نخواهد رسید.


گفتنی است که جنبش عدالتخواه دانشجویی اخیراً با انتشار نامه‌ای مدعی شده بود که رئیس سابق ستادکل نیرو‌های مسلح با در اختیار گرفتن یک ویلا در لواسان به‌رغم احکام قضایی حاضر به تخلیه آن نیست. پس از آن سرلشکر فیروزآبادی با انتشار سندی، توضیحاتی در این زمینه ارائه کرد. در توضیحات حسن فیروزآبادی آمده است که «محل تحویلی یک ساختمان مخروبه با حدود چهار اتاق معمولی و بدون هرگونه امکانات زیر سقف شیروانی مربوط به حدود ۷۰ تا ۱۰۰ سال پیش است. ضمناً اینجانب از هیچ مرجعی حکمی ولایی، قانونی و یا قضایی برای تخلیه دریافت نکرده‌ام. این محل ۲۲ سال به عنوان دفتر فوق سری رئیس ستادکل استفاده می‌شد. در مورد مصاحبه با خبرنگاران محترم درخواست مجوز کرده‌ام که در صورت اجازه ان‌شاءالله اقدام خواهد شد.»
در آخرین خبر مربوط، رئیس دادگستری استان تهران روز گذشته اعلام کرد که «تا امروز از ناحیه نهادی که مالکیت قانونی ملک مذکور را داشته، هیچ درخواست و دادخواستی مبنی بر تخلیه، خلع ید و رفع تصرف به مرجع قضایی در تهران و حوزه لواسان واصل نشده. قبل از حضور در این جلسه، ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه امروز (سه‌شنبه) دادخواستی از نهاد ذی‌ربط مبنی بر رفع تصرف از این ملک به حوزه قضایی لواسان واصل شده است. بنابراین با رعایت موازین قانونی برای هفته آینده تعیین وقت شده تا دادگاه نسبت به این موضوع رسیدگی کند.»

انصاری میثم مطیعی را به جاسوسی متهم کرد!

‌توهین و تهمت‌های اصلاح‌طلبان به خاطر چند انتقاد ساده از دولت از سوی میثم مطیعی تمامی ندارد و در یکی از عجیب‌ترین این ادعا‌ها مجید انصاری، عضو اصلاح‌طلب دولت یازدهم، این مداحی را مرتبط با پروژه‌های نفوذ و سرویس‌های جاسوسی بیگانه دانست.


انصاری در مصاحبه با ایرنا گفته که «این تفرقه‌افکنی فراتر از یک شعرخوانی است. اگر در یک سال گذشته به مجموعه تیتر‌های خبری و تحلیل‌های سیاسی چند خبرگزاری و سایت معروف و شناخته شده نگاه کنید، تفاوت چندانی با تیتر‌های رسانه‌های ضد انقلاب و منافقین و اسرائیلی نداشته و ندارد. چنین اقداماتی را نشانه نفوذ عناصر دشمن در این نهاد‌ها و رسانه‌ها می‌دانم.»


او در ادامه گفته که «نشانه‌های دیگر نفوذ سرویس‌های جاسوسی دشمنان را در نهاد‌ها طی چند سال گذشته دیدیم که بعضاً فاجعه‌آمیز هم بوده و بعضی از آن‌ها هم در زندان هستند. من فکر می‌کنم ضمن تأکید و توصیه به مردم برای مراقبت از این نفوذها، دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی ما و همچنین نیرو‌های مسلح باید دقت مضاعفی برای شناسایی عوامل نفوذی که در این نهاد‌ها و با نقاب انقلابی‌گری عملاً فرمایشات مقام معظم رهبری را بی‌اثر می‌کنند، انجام دهند.»
سخنان انصاری در حالی است که اولاً مطیعی اشعاری در نقد دستگاه‌های مختلف از جمله دستگاه‌های دولتی و قضایی خوانده و تفرقه‌افکنی در کار نبوده است. ثانیاً با هماهنگی دفتر رهبری در نماز عید فطر مداحی کرده و مداحی‌اش در سایت رهبر انقلاب هم منتشر شده است. از سویی سال گذشته هم چنین انتقاداتی به مطیعی شد، اما رهبر انقلاب نظر دیگری داشتند و خطاب به مطیعی فرموده بودند که «می‌دانم بعد از عید فطر خیلی شما را اذیت کردند و فشار آوردند، هم به شما و هم به شعرا؛ اما مطلقاً اعتنا نکنید. شما یک حرف کاملاً درست و محکمی زدید. تردید نکنید. من نظرم را همان موقع به اطرافیان هم گفتم. کار شما کاملاً درست بود. در آن شعر هم هیچ اهانت نبود. مسئولان رده‌بالای دولتی آمدند پیش من و گفتند توهین شده؛ من گفتم خیر، هیچ اهانتی نبوده. خود بنده هم صف اوّلی هستم. صف اوّل یک نفر نیست که؛ ما هم مدعی بودیم و هم صف اوّلی... من همیشه شما را دعا می‌کنم، اما سر قضیه عید فطر فقط دعا نبود؛ هم دعا می‌کردم، هم حمایت کردم و نکاتی را به آن‌هایی که باید می‌گفتم، گفتم.»
یحتمل وقتی با ادعای قبلی انصاری در ایراد اتهام نفوذ و جاسوسی به نهاد‌های انقلابی و نظامی برخورد نشد، او جسارت یافت که دامنه تهمت‌هایش را گسترش دهد.

نظر شما