شناسهٔ خبر: 25966467 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه زولبیا‌های خوشمزه‌ی ماه رمضان

حالا که در ماه مبارک رمضان قرار داریم. ماه خوردنِ زولبیا و بامیه فرا رسیده است. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

صاحب‌خبر -

حالا که در ماه مبارک رمضان قرار داریم. ماه خوردنِ زولبیا و بامیه فرا رسیده است. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

نشاسته ۲۰۰ گرم
ماست‏ ۱۸۰ گرم
آرد ۲۰ گرم
زعفران حل شده ۱ قاشق سوپ خوری
روغن جامد ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
آب یا گلاب ۱ قاشق سوپ خوری

 

مواد لازم برای شربت:

شکر ۲ فنجان
آب ۱ فنجان
گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران حل شده ۱ قاشق مربا خوری
آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه زولبیا‌های خوشمزه‌ی ماه رمضان

طرز تهیه:

۱-نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه‌ای صبر می‌کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود.

۲-سپس آرد را اضافه می‌کنیم و با همزن خوب به هم می‌زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود.

۳-روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می‌کنیم و آن را در قیف مخصوص می‌ریزیم.

۴-در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می‌کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره‌های بزرگ و کوچک فرم می‌دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آن‌ها را پشت و رو می‌کنیم.

۵-زولبیا‌ها را در شربت قرار می‌دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آن‌ها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می‌دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

طرز تهیه شربت:

۱-آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می‌ریزیم.

۲-پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می‌داریم.

سایر نکات:

برای سرخ کردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

نظر شما