سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از فوت و فن این ماکارونی خوشمزه کمی تند است و دلیل آن وجود لوبیای تند و فلفلی است.
تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مواد لازم
۲ پیمانه ماکارونی شکلی
نصف پیمانه پیاز خرد شده
دو قاشق غذاخوری کره
دو قاشق غذاخوری آرد کامل
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۵ پیمانه شیر
۵ پیمانه پنیر چدار رنده شده
۵ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
یک قوطی کنسرو لوبیا فلفلی
نصف پیمانه چبپس ذرت
فلفل هالوپینو (یا فلفل سبز) خرد شده
طرز تهیه
۱- ماکارونی را با آب و نمک بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.
۲- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. برای تهیه سس پنیر، در یک قابلمه کوچک پیازها را تفت دهید تا سبک شوند. آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید. شیر را یکجا اضافه کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند و حباب روی مایه ایجاد شود. پنیرها را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. سپس، آن را روی ماکارونی که داخل کاسه پیرکس ریختهاید، بریزید. کنسرو لوبیا را با آبش اضافه کنید. روی همه آنها چیپس ذرت بریزید.
۳- ظرف را ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از پختن، ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس روی آن فلفلهای سبز خرد شده بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۸۶۹
چربی: ۴۳ گرم
کلسترول: ۱۱۲ میلیگرم
کربوهیدرات: ۸۰ گرم
فیبر: ۸ گرم
پروتئین: ۴۰ گرم
سدیم: ۱۳۵۸ میلیگرم
نظر شما