شناسهٔ خبر: 24267880 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

اخبار

صاحب‌خبر -

«باران آهسته می‌بارد» به نپال دعوت شد

فیلم کوتاه «باران آهسته می‌بارد» به کارگردانی سعید نجاتی در فستیوال فیلم کاتماندو در نپال نمایش داده می‌شود. به گزارش مهر، فستیوال بین‌المللی «NHRIFF» که از ۷ تا ۱۰ ماه مارس ۲۰۱۸ (۱۶ تا ۱۹ اسفند ۹۶) در کاتماندوی نپال برگزار می‌شود، از فیلم کوتاه «باران آهسته می‌بارد» به کارگردانی سعید نجاتی دعوت به عمل آورد. فیلم «باران آهسته می‌بارد» پیش از این نیز در جشنواره «اکس گراند» آلمان نمایش داده شد. این فیلم نخستین محصول مشترک انجمن سینمای جوانان قم و شهرداری ازمیر ترکیه به‌ شمار می‌رود. «باران آهسته می‌بارد» در کشور ترکیه ساخته شده است و قصه دانش‌آموزان مدرسه‌ای را در دهه ۸۰ میلادی روایت می‌کند که قصد کمک به معلم خود را دارند. تهیه کننده «باران آهسته می‌بارد» انجمن سینمای جوان دفتر قم و شهرداری ازمیر ترکیه است.

نابودی روان، نیشتری بر معضل اجتماعی خاموش

نابودی روان عنوان فیلم کوتاهی است که به اعتیاد از نوع مشروبات الکلی، تلنگر زده است. به گزارش اموررسانه ای فیلم کوتاه نابودی روان، این فیلم چهارمین کار کوتاه شایان سجادی، کارگردان 19 ساله است. او پیرامون ساخت این اثر کوتاه گفت: من سعی کردم در یک فضای ساده اشاره کوتاه و در عین حال مستقیمی‌به مقوله مصرف مشربات غیر مجاز داشته باشم چرا که مصرف مشروبات الکلی همواره در جوامع اسلامی‌نفی شده وعلمای دینی مصرف آن را برابر با مرگ خاموش دانسته اند.
وی با اشاره به اینکه علم پزشکی نیز طی سال‌ها تحقیق و بررسی مضرات اینگونه مواد را بر مغز، قلب و سایر اندام‌ها به اثبات رسانده است؛ افزود:طی سال‌های گذشته در حوزه بصری انواع اعتیاد‌ها به ویژه اعتیاد به مواد مخدر مورد توجه فیلمسازان و برنامه سازان بوده است اما به مقوله مصرف نوشیدنی‌های ناسالم کمتر پرداخته شده است. سجادی، که خود سال‌ها با بیماری دست و پنجه نرم کرده و بعد از جراحی‌های متوالی توانسته روی پاهایش بایستد؛ خاطر نشان کرد: من وقتی جوان یا نوجوانی را می‌بینم که به سراغ مواد و نوشیدنی‌های اعتیاد آور رفته افسوس می‌خورم که چرا جوانان قدر سلامتی خود را نمی‌دانند؛ بخصوص اینکه نوشیدنی‌های الکلی جدید که به شکل صنعتی تولید می‌شوند علاوه برآسیب‌های مغزی، قلبی و ایجاد توهم حتی موجب نابینایی مطلق فرد مصرف کننده هم می‌شود. او همچنین تاکید کرد: تلاش من بر این بود که با امکانات و بودجه محدودی که داشتم حداقل تلنگری به این معضل اجتماعی بزنم تا شاید خانواده‌ها و مسوولان فرهنگی را به تامل در این مبحث وادارم. عوامل فیلم کوتاه نابودی روان؛ نویسنده و کارگردان: شایان سجادی/ تهیه کننده و مشاور پروژه: نادر طریقت/ مدیر فیلمبرداری: حافظ احمدی/ مدیر تولید: سید حسام الدین سجادی/ مدیر فنی:علی لطفی/ دستیاران کارگردان : محمد رضا دست فال و احسان طرخورانی/  تدوین و صداگذاری : زهرا السادات میرجهان/ صدابردار:علیرضا نوین نژاد/ دستیاران فیلمبردار:علی محمد پور و مصطفی معمار/ برنامه ریز و مشاور رسانه ای: ندا حسنی/ عکاس: علیرضا مرزبان/  تدارکات:نرگس زارعی/ چهره پرداز:اهورا قاسمی/ سرمایه گذاران:مظلومه سلطان محمدی و سید حسام الدین سجادی/ مجری طرح: موسسه شکوفا فیلم و داریوش بابائیان.
بازیگران: غلامعلی جلالیه، مظلومه سلطان محمدی، علی عبدالله پور و محمد رضا دست فال.
گفتنی است شایان سجادی به دلیل اختلالات اندامی‌سال‌ها برروی ویلچر بود و با همه سختی‌ها تاکنون توانسته دستیاری افتخاری برخی از ساخته‌های کارگردانانی چون بهرام بهرامیان، محمد مهدی عسگر پور و سید مسعود اطیابی را برعهده بگیرد. او همچنین یکی از گروه نویسندگان مجموعه مهران مدیری بوده است.

نمایش «ماندنی» به روی صحنه می‌رود

ششمین نمایش جشنواره «میکرو لیو» با عنوان «ماندنی» به نویسندگی و کارگردانی سپیده فلاح فر در روز ۵ اسفند ماه، در عمارت نوفل لوشاتو (ارغنون سابق) در دو سانس ساعت 18 و 20 به روی صحنه می‌رود.
به گزارش مشاور رسانه ای جشنواره؛ از جمله عوامل این اثر می‌توان به بازیگر: روناک صیادی، طراح دکور: حوریه زکیخانی، طراح پوستر و بروشور: نیکی فلاح فر و دستيار كارگردان: دلارام فتحی اشاره
 کرد.
چهارمین دوره‌ جشنواره «میکرولیو» از پاییز سال جاری توسط گروه تئاتر لیو با همکاری موسسه‌ فرهنگی هنری نوروز هنر برگزار شده است.  علاقمندان برای تماشای این نمایش می‌توانند به سایت تیوال و یا به آدرس: خیابان حافظ، خیابان نوفل لوشاتو، بعد از چهارراه رازی، نرسیده به خیابان ولیعصر، کوچه زیبا، پلاک ۱، عمارت نوفل لوشاتو مراجعه نمایند.

برگزاری «بزرگداشت رابیندرانات تاگور»

دانشجویان ادبیات نمایشی ورودی ۹۵ دانشکده هنرهای زیبا با همکاری مجله بخارا، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، مرکز تئاتر تجربی و انجمن علمی‌نمایش دانشگاه تهران برگزار می‌کنند.
مراسم بزرگداشت رابیندرانات تاگوربا سخنرانی علی دهباشی مدیر مسئول مجله بخارا، دکتر مهدی باغفلکی و دکتر میترا علوی‌طلب در زمینه معرفی شخصیت ادبی تاگور آغاز و در ادامه به اشعار و موسیقی تاگور نیز توسط دانشجویان پرداخته می‌شود. یکی از بخش‌های ویژه این مراسم معرفی نمایشنامه «چیترا» اثر تاگور به صورت نمایشنامه‌خوانی توسط دانشجویان خواهد بود.
این مراسم روز شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۶ از ساعت ۱۴ الی ۱۷ در تالار ناصر خسرو واقع در خیابان ۱۶ آذر برگزار خواهد شد. ورود برای عموم دانشجویان و علاقمندان آزاد و رایگان خواهد بود.

برچسب‌ها:

نظر شما