شناسهٔ خبر: 23597673 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

استاد قره باغی:

تبریز فاقد تالاری برای حفظ آبروی موسیقی این شهر است

تبریز - اسطوره تبریزی موسیقی ایران گفت: در شهر تبریز سالن و تالار موسیقی که بتواند آبروی شهر را حفظ کند وجود ندارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، اسفندیار قره باغی در نشست خبری اولین جشنواره موسیقی «دفاع، مقاومت و حماسه» در جمع خبرنگاران گفت: با وجودی که ۴۰ سال از عمر این انقلاب می گذرد، موزیسین ها یکی از مظلوم ترین قشر هنرمندان در کشور هستند.

وی ادامه داد: باید وضع معیشتی هنرمندان موسیقی تامین شود چرا که آنها نیز مانند تمام مردم کشور نیازهایی دارند و برای تامین نیازهای خود نیازمند حمایت هستند  تا بتوانند فارغ از دغدغه نان  موسیقی فاخر تولید کنند.

 استاد قره باغی با مقایسه وضعیت سالن ها و تالارهای موسیقی شهر تبریزگفت: متاسفانه در شهر تبریز تالاری که موجب فخر و افتخار موسیقی این شهر بوده و آبروی شهر را حفظ کند  وجود ندارد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد موسیقی گفت: این کشور با نظر و عنایت ولی فقیه اداره می شود و ما به مقام معظم رهبری اقتداء می کنیم، اگر رهبر معظم انقلاب احساس کنند که موسیقی حرام است بدون در نظر گرفتن همه موارد از رسانه ملی اعلام می کنند که از هیچ برنامه ای موسیقی پخش نشود.

قره باغی با اشاره به حمایت های حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری تصریح کرد: در حرفه ما امام راحل و مقام معظم رهبری بزرگ ترین حامی و مشوق من بوده اند و وقتی رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کرده و می گویند «موسیقی را نجات دهید» منظور ایشان این است که موسیقی را از حالت مستهجن  و مبتذل نجات دهید و ان را به حالت تعالی برسانید.

وی با اشاره به نقش موسیقی در انقلاب های مردمی و جهانی خاطرنشان کرد: نقش موسیقی را نمی توان در هشت سال دفاع مقدس نادیده گرفت، تاثیرموسیقی از هزار لشگر نظامی بیشتر است، موسیقی مقاومت باعث تضعیف روحیه دشمن و افزایش روحیه دفاع و خودباوری نیروهای جبهه حق می شود.

اسطوره موسیقی ایران با اشاره به  مسافرت های خارج از کشور و بررسی وضعیت موسیقی کشورهای مختلف در دنیا گفت: طی مسافرت هایی که داشته و وضعیت هنری و موسیقی کشورهای مختلف را بررسی کرده ام به جرئت می توان گفت زیباترین شهرهای جهان را هنرمندان ساخته اند.

وی افزود: در تمام دنیا تامین  کننده  مالی  و متولی تربیت انسان های فرهیخته و موسیقی دان ها، برگزاری ارکست ها و  بر عهده شهرداری هر شهر است  و من در جلسات مختلف و شهرداران این شهر موضوع را مطرح کرده ام.

استاد قره باغی ولی متاسفانه شهرداری و شورای شهر  تا کنون در این زمینه احساس وظیفه نکرده اند چرا که شورای شهر باید مجموعه ای از اهالی شهر باشد که تا کنون به این صورت نبوده است.

این استاد موسیقی تبریزی در پایان موسیقی ضد استکباری را موسیقی ناشی از تفکر دانست و خاطرنشان کرد: یکی از بزرگ ترین ابزار که از نظر روحی، اعتقادی و کاربردی در انقلاب اسلامی موفق بوده است موسیقی ضد استکباری است که جایی تابلو ندارد بلکه نوعی نگرش در افکار ماست.

نظر شما