شناسهٔ خبر: 22873993 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه تخم مرغ شکم پر

تخم مرغ شکم پر یک صبحانه، عصرانه، دورچین و شام بسیار ساده و خوشمزه و پر کاربرد است. وقتی این تخم مرغ را می خورید متوجه می شوید که با تخم مرغ چه کارهای خوشمزه ای می توان انجام داد.

صاحب‌خبر -
تخم مرغ شکم پر یک صبحانه، عصرانه، دورچین و شام بسیار ساده و خوشمزه و پر کاربرد است. وقتی این تخم مرغ را می خورید متوجه می شوید که با تخم مرغ چه کارهای خوشمزه ای می توان انجام داد.


مواد لازم:


    تخم مرغ پخته ۲ عدد بزرگ
    پیازچه ریز شده ۲ قاشق مرباخوری
    جعفری خرد شده ۲ قاشق مرباخوری
    خردل یک دوم ق.م
    سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
    سس گوجه فرنگی(کچاپ) ۱ قاشق غذاخوری
    نمک وفلفل به میزان لازم
    زیتون سیاه ۵ عدد

طرز تهیه تخم مرغ شکم پر 


طرز تهیه


    تخم مرغ را پس از پختن با دقت از وسط به صورت طولی نصف کرده و زرده را خارج میکنیم .
    زرده را با چنگال له کرده و به مایونز ، کچاپ ، پیاز و جعفری ریز شده ، خردل ، نمک و فلفل خوب مخلوط کرده تا یک دست شود . میتوانید برای این که در مرحله بعد برای قیف زدن راحت تر باشید مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید .
    مواد را پس از یک دست شدن . داخل قیف ریخته و همراه ماسوره درشت داخل سفیده ها زده و روی آن را با برگ جعفری و برش زیتون سیاه تزیین کرده و سرو میکنیم .

    نکات :

    ۱ – دقت کنید که تخم مرغ باید کامل پخته شده باشد تا زرده سفت سفت باشد .

    ۲ – تخم مرغ را با دقت بدون اینکه سفیده ترک بخورد از وسط به صورت طولی برش دهید . دقت کنید که پس از خارج کردن زرده کاسه ایجاد شده در سفیده برای مهم است .

   ۳ – با توجه به مواد لازم می توانید کمی میزان مواد را بر طبق ذائقه خودتون کم یا زیاد نمایید . اما دقت کنید که بافت از بین نرود .

برچسب‌ها:

نظر شما