شناسهٔ خبر: 22673384 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

عبدالله نوری: نمی‌شود ‌وعده های روحانی به کسانی که به وی رای داده‌اند را به ‌خاطر تأمین نظر مخالفان کنار گذارد

طبیعتاً بسیاری از کسانی که به آقای روحانی رأی نداده‌اند ‌با این وعده‌ها مخالف بوده‌اند و اگر امروز ‌هم مخالف باشند عجیب نیست اما نمی‌شود ‌جوانان و زنان و اقلیتها که به دلیل همین وعده‌ها به آقای ‌روحانی رای داده‌اند را به ‌خاطر تأمین نظر مخالفان کنار گذارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران؛ حجت الاسلام و المسلمین عبدالله نوری در دیدار با اعضای انجمن دانشجویی فرهنگ و سیاست دانشگاه شیراز، با بیان اینکه با توجه به شرایط پیچیده در منطقه و تهدیداتی که به اشکال ‌گوناگون نسبت به کشور وجود دارد، وحدت و همبستگی همه نیروهای ‌سیاسی حول محور منافع ملی و قانون اساسی، بزرگترین قدرت بازدارنده در مقابل ‌تهدیدات است، گفت: قطعاً رفع حصر و محدودیت‌ها از جناب آقای کروبی، جناب آقای موسوی‌، سرکار خانم رهنورد و جناب آقای خاتمی موجب تقویت وحدت ملی خواهد بود.

وی ادامه داد: شما دانشجویان می‌توانید با تشکیل کمیته‌هایی، یک ‌لیست از وعده‌ها و ‌برنامه‌های انتخاباتی رئیس جمهوری و همچنین برنامه‌هایی که وزرا با ارائه آنها از ‌‌مجلس رأی اعتماد گرفتند را تهیه و بررسی کنید که هریک از این وعده‌ها و برنامه‌ها در ‌چه وضعیتی قرار ‌دارد و به صورت مستمر، این انتظارات را مشفقانه به دولت گوشزد ‌کنید.

وزیر کشور دولت اصلاحات افزود: شما باید پیوسته ‌سئوال کنید که تحقق ‌حقوق مردم در قانون اساسی به کجا رسید؟ وعده‌های انتخاباتی ‌درباره زنان و جوانان و اقلیتها چه شد؟ چرا ‌ارتقا مدیریتی زنان در ایران مشکل و مانع ‌دارد؟

عبدالله نوری گفت: طبیعتاً بسیاری از کسانی که به آقای روحانی رأی نداده‌اند ‌با این وعده‌ها مخالف بوده‌اند و اگر امروز ‌هم مخالف باشند عجیب نیست اما نمی‌شود ‌جوانان و زنان و اقلیتها که به دلیل همین وعده‌ها به آقای ‌روحانی  رای داده‌اند را به ‌خاطر تأمین نظر مخالفان کنار گذارد.

وزیر کشور دولت اول هاشمی رفسنجانی ادامه داد: باید به روشنی اعلام شود که ‌ملت، بنا بر تعهداتی که شما داده‌اید به شما رأی داده‌اند ‌و ما پیگیر آن تعهدات هستیم. این ‌مطالبه‌گری مؤثر است و چنانچه مطالبات و تعهدات گوشزد نشود، دولت ‌و منتخبان مردم در مجلس و شوراها، ممکن است ‌تحت تأثیر صدای بلند مخالفان قرار گیرند و چه بسا دچار وادادگی هم بشوند.

وی اضافه کرد: مبنای انقلاب ما، هم اسلام بوده است و هم تأمین آزادی‌های مردم. اما ‌هرچه جلوتر آمدیم، جریانهایی سعی ‌کردند بین این دو، تقابل ایجاد کنند و امروز هم ‌همان جریانها به گونه‌ای عمل می‌کنند که گویی هرچه بخواهیم ‌اسلامی‌تر شویم، باید ‌آزادی های مردم محدودتر شود.

عبدالله نوری در پایان تاکید کرد: شرکت در هر انتخاباتی مانند انتخابات ‌مجلس، ریاست جمهوری و...،صرفاً مشارکت در همان ‌انتخابات است و معنای دیگری را ‌نمی‌توان به آن نسبت داد. درباره اصل و نوع هر نظامی هم، چنانچه لازم باشد، باید مشخصاً در همان مورد، انتخابات و همه پرسی برگزار کرد.

انتهای پیام

نظر شما