شناسهٔ خبر: 22625808 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه آفرینش | لینک خبر

در استان

صاحب‌خبر -

 اهداي خون و كمك نفتي‎ها به هموطنان زلزله‎زده كرمانشاه

كرمانشاه-نوروزي

به دنبال اعلام نياز فوري سازمان انتقال خون كشور به كليه گروههاي خوني جهت مجروحان حادثه زلزله استان كرمانشاه، پرسنل شركت بهره‎برداري نفت و گاز مسجدسليمان در اين عمل انسان‎‏دوستانه مشاركت كردند.

تعدادي از نيروهاي اداره حراست اين شركت با حضور در پايگاه انتقال خون شهرستان، خون خود را جهت كمك به مجروحان حادثه زلزله استان كرمانشاه اهدا كردند.

در اقدام نوع‎دوستانه ديگري توسط پرسنل شركت بهره‎‏برداري نفت و گاز مسجدسليمان، ايستگاه جمع‎‏آوري كمكهاي پرسنل اين شركت راه‎اندازي و تعداد زيادي از اقلام غيرنقدي و همچنين وجوه نقدي اهدايي پرسنل نوع‌‎دوست اين شركت جهت هموطنان آسيب‏ديده از زلزله استان كرمانشاه جمع‏آوري تا پس از تجميع با كمكهاي ساير سازمانها به استان كرمانشاه ارسال شوند.

استاندار مازندران:

همدلي، وحدت و همگرايي، رمز توسعه مازندران است

ساري-خبرنگار آفرينش

محمد اسلامي، استاندار مازندران در نشست مشترك با فرمانداران، بخشداران و شهرداران استان بر ضرورت شناخت از سياستها و برنامه‎هاي دولت از سوي مديران استان تاكيد كرد و ياد آور شد: همدلي، وحدت و همگرايي رمز توسعه مازندران است.

انتظار سرعت كار و پاسخگويي بيشتر را دارم و اگر ضرورت بر جابجائي باشد به سرعت عمل خواهم كرد، اظهار داشت: فرمانداران با كفايت و اقتدار به وظايف قانوني عمل كنند.

استاندار تاكيد كرد: اصل بر صداقت، اعتماد و امانت است، ليكن با مصاديق سودجوئي و نفوذ و تخلفات در شهرداريها و دستگاههاي اجرايي بدون مماشات برخورد مي‏شود.

استاندار با اشاره به اين كه زباله محيط زيست و امنيت غذايي مازندران را به خطر انداخته است، افزود: طرح تفكيك زباله از مبدا به طور جدي به اجرا درآيد.

اسلامي بر تعامل دستگاههاي اجرايي با فرمانداران در مديريت حوزه‏هاي مختلف تاكيد كرد و خاطرنشان ساخت: نهضت همگاني پاكسازي و ساماندهي زباله ايجاد شود.

مقام عالي دولت در مازندران، بر مقابله جدي با ساخت و سازهاي غيرمجاز و تعرض به اراضي باغي، زراعي و ملي در استان تاكيد نمود و گفت: متاسفانه مناظر شهري بويژه وروديهاي شهرها مملو از ساخت و سازهاي نازيباست و آبگرفتگي در شهر قابل پذيرش نيست و معابر بايد اصلاح شود.

وي با بيان اين كه به دليل خصوصي‏سازي نامناسب واحدهاي توليدي به شدت آسيب ديده‏اند، تصريح نمود: بايد به دنبال منافع مشترك و برندسازي باشيم و كارآمدسازي مالكيت واحدهاي توليدي استان را به جد دنبال كنيم.

استاندار با اشاره به اين كه توسعه بايد براساس اقتضائات استان صورت گيرد، ابراز كرد: كيفيت نان استان در خبازي‎ها بايد ارتقا يابد و اين مهم در سايه نظارت، جديت و پيگيري، محقق مي‏شود.

وي بر ساماندهي حمل و نقل مازندران تاكيد كرد و گفت: تصادفات و تلفات ناشي از آن در استان بالاست و بايد معاينه فني اتومبيل و كنترل و نظارت بر وسائط نقليه عمومي جديتر دنبال شود.

استاندار بر استفاده درست از ظرفيت 3 فرودگاه استان در حمل و نقل و اقتصاد مازندران تاكيد كرد و يادآور شد: ساخت راه‏آهن منطقه خزر بسيار به اقتصاد استان كمك خواهد نمود.

مقام عالي دولت در استان با بيان اين كه گردشگري در مازندران بايد صحيح مديريت شود تا عوايد اقتصادي آن بر سر سفره مردم بيايد، ابراز كرد: بايد با ايجاد واحدهاي تورگرداني به صورت متمركز گردشگران را به استان آورد و برخي زيرساختها و امكانات اين بخش از جمله رستورانهاي بين راهي بايد ساماندهي شود.

استاندار تاكيد كرد: آزادسازي حريم 60 متري سواحل به طور مجدانه پيگيري و حريم دريا و رودخانه‏ها مديريت شود تا ساخت و سازهاي غير مجاز در اين حرائم صورت نگيرد.

اسلامي با بيان اين كه بايد با مردم مدارا و با عطوفت رفتار نمود و با متخلفين و دست‎اندازان به حقوق مردم قاطعانه برخورد شود، تصريح كرد: بايد با وحدت و به دور از حاشيه و شتابزدگي و طبق قانون به وظايف، ماموريتها و برنامه‏ها جامه عمل پوشاند.

نماينده عالي دولت در استان با اشاره به اين كه در 4 سال گذشته رجوع سرمايه‏گذاران به استان خوب بوده است، گفت: بايد سرمايه‎گذاري را در مسير اجرا قرار داد.

در اين جلسه يونسي و نبيان، معاونين سياسي، امنيتي و اجتماعي و هماهنگي امور عمراني استاندار گزارشي از اقدامات و برنامه‏هاي حوزه متبوع ارائه كردند و فرمانداران شهرستانهاي تنكابن، محمودآباد و قائم شهر، بخشدار مركزي ساري و شهردار آمل به نمايندگي از فرمانداران، بخشداران و شهرداران به بيان نقطه‏نظرات و ديدگاههاي خود پرداختند.

رئيس کتابخانه‌هاي عمومي شهرستان دماوند:

افزايش هشت درصدي عضويت در کتابخانه‌هاي شهرستان دماوند

دماوند- صادقعلي

رئيس کتابخانه‌هاي عمومي شهرستان دماوند از افزايش هشت درصدي عضويت در کتابخانه‌هاي اين شهرستان خبر داد و گفت: ما درخصوص تامين منابع کتابخانه‌ها به صورت ماهانه سهميه‌اي داريم که از نهاد کتابخانه‌هاي عمومي کشور ارسال مي‌شود و خوشبختانه در سال جاري حدود 30 ميليون تومان کتاب براي بخش کودک و نوجوان در اين شهرستان خريداري کرديم.

حسين محمدي در گفتگو با خبرنگار آفرينش ضمن تبريک هفته کتاب، کتابخواني و کتابدار اظهار کرد: امسال بيست‌وپنجمين دوره هفته کتاب و کتابخواني بود که با عنوان«آينده روشن با خانواده کتاب‌خوان» نام گذاري شد و به همين منظور برنامه‌هايي در سطح شهرستان دماوند در نظر گرفته شد.

وي افزود: برخي از برنامه‌هاي مربوط به اين هفته شامل برگزاري نشست‌هاي نقد و بررسي، معرفي و رونمايي کتاب، قصه‌گويي، شعرخواني و شاهنامه‌خواني بود.

محمدي از اجراي نشست‌هاي کتابخواني در مدارس و کتابخانه‌ها خبر داد و بيان کرد: علاوه بر برگزاري اين نشست‌ها در مدارس، کتابخانه سيار نيز در مناطق روستايي و مدارسي که به کتابخانه‌ها دسترسي ندارند حضور يافتند.

نظر شما