شناسهٔ خبر: 22271939 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: فردا قدیمی | لینک خبر

لقمه‌های قارچ یک غذای ساده و خوشمزه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه پایه‌ی قارچ‌ها را در آورید و داخلشان را اندکی خالی کنید.

صاحب‌خبر -

سرویس سبک زندگی فردا: دستور این غذای خوشمزه را به نقل از بیتوته بخوانید.

 

طرز تهیه لقمه‌های قارچ

 

مواد لازم برای لقمه‌های قارچ:


قارچ درشت                                          ۲۴ عدد
لیموترش                                              نصف عدد
نان سفید برشی                                   ۳ ورقه
سینه‌ی مرغ پخته و ریز خرد کرده               ۲۰۰ گرم
تخم مرغ هم زده                                   ۱ عدد
جعفری خرد کرده                                   ۲ قاشق سوپخوری
ریحان خرد کرده                                     ۲ قاشق سوپخوری
خامه                                                   ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل                                          به میزان لازم
روغن زیتون                                           به میزان لازم



طرز تهیه لقمه‌های قارچ:


فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه پایه‌ی قارچ‌ها را در آورید و داخلشان را اندکی خالی کنید.

سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نان‌ها را برشته کنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید.

اکنون خرده‌های نان، مرغ، تخم‌مرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.


سپس روی قارچ‌ها روغن بمالید و نمک و فلفل بزنید. سپس ۱۲ عدد از قارچ‌ها را با مایه‌ی میانی پر کنید و باقیمانده‌ی قارچ‌ها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید.

سینی را در فر بگذارید و لقمه‌های قارچ را به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.

نکته برای تهیه لقمه‌های قارچ:

در صورت دلخواه لقمه‌های قارچ را با ساقه‌های تره بیارائید.