سرویس سبک زندگی فردا: دستور این غذای خوشمزه را به نقل از بیتوته بخوانید.
مواد لازم برای لقمههای قارچ:
قارچ درشت ۲۴ عدد
لیموترش نصف عدد
نان سفید برشی ۳ ورقه
سینهی مرغ پخته و ریز خرد کرده ۲۰۰ گرم
تخم مرغ هم زده ۱ عدد
جعفری خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
ریحان خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
خامه ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه لقمههای قارچ:
فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه پایهی قارچها را در آورید و داخلشان را اندکی خالی کنید.
سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نانها را برشته کنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید.
اکنون خردههای نان، مرغ، تخممرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس روی قارچها روغن بمالید و نمک و فلفل بزنید. سپس ۱۲ عدد از قارچها را با مایهی میانی پر کنید و باقیماندهی قارچها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید.
سینی را در فر بگذارید و لقمههای قارچ را به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.
نکته برای تهیه لقمههای قارچ:
در صورت دلخواه لقمههای قارچ را با ساقههای تره بیارائید.