شناسهٔ خبر: 22092401 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فرماندار قصرشیرین: تمام تلاش ها معطوف به تامین امنیت و رفاه زائران است

صاحب‌خبر -

فرامرز اکبری روز دوشنبه در حاشیه برگزاری جلسه ستاد اربعین استان که با حضور استانداران کرمانشاه و دیالی عراق در مرز خسروی برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: زیرساخت های بسیار خوبی در قصرشیرین و مرز رسمی خسروی از سوی دستگاه های مختلف ایجاد شد و هم اکنون علاوه بر مرز خسروی، اقدام هایی نیز در مرز منذریه برای آماده سازی زیرساخت های عزیمت زائران و خدمات رسانی به آن ها صورت گرفته است.
وی اظهار کرد: طبق تفاهم نامه صورت گرفته بین وزیران کشور جمهوری اسلامی ایران و عراق، خسروی یکی از مرزها برای تردد زائران اربعین حسینی تعیین شد که اقدام های بسیار خوبی برای ایجاد بسترهای پذیرش و عزیمت زوار در این مرز انجام شده است.
فرماندار قصرشیرین بیان کرد: همسو با این تفاهم نامه، نشستی بین استانداران دیالی و کرمانشاه نیز برگزار شد که 2 طرف اعلام آمادگی کردند که تردد زائران از مرز خسروی - منذریه به عتبات عالیات انجام شود.
اکبری ادامه داد: در نشست امروز ستاد اربعین استان کرمانشاه در مرز خسروی نیز استاندار دیالی از استقبال مردم این استان از زائران اربعین خبر داد و ابراز امیدواری کرد تردد زائران ایرانی به عتبات عالیات بدون کوچکترین مشکلی از این مرز انجام شود.
فرماندار خانقین استان دیالی عراق نیز گفت: از آمادگی کاملی برای میزبانی زائران ایرانی اربعین حسینی برخورداریم.
محمد ملاحسن، افزود: همه توان خود را برای تامین امنیت و خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی به کار خواهیم گرفت و امید است که تردد زائران مایه خیر و برکت برای استان دیالی و خانقین باشد.
وی از آمادگی برای هرگونه همکاری با قصرشیرین به منظور حمایت از زوار و خدمت رسانی به آن ها خبرداد.
جانشین رییس ستاد اربعین استان کرمانشاه نیز از تلاش چند ماه برای آماده کردن مرز خسروی و زیرساخت های لازم برای تردد زائران از این مرز رسمی خبر داد.
جعفر همتی در جلسه ستاد اربعین استان کرمانشاه که با حضور استانداران کرمانشاه و دیالی عراق در مرز خسروی برگزار شد، افزود: کمیته های مختلفی در راستای خدمات رسانی به زائران تشکیل شد و برای عزیمت زائران به عتبات عالیات هیچ مشکلی وجود ندارد.
وی اظهارکرد: عبور روزانه 50 هزار تن از زائران از مرز خسروی و مساله تغذیه، اسکان، بهداشت و حمل و نقل این زائران کار مشکلی است و با این حال تمام توان خود را برای خدمت رسانی شایسته به زوار به کار گرفته ایم.
وی گفت: زائران هفت استان کشور قرار است از مز خسروی عازم عتبات عالیات شوند و از این رو تامین امنیت منطقه به منظور رفاه حال زائران مهم ترین خواست ما از طرف عراقی است.
قبل از بسته شدن موقت مرز خسروی ، روزانه سه هزار زائر از این معبر رسمی به عراق و داخل کشورمان تردد می کردند که از این تعداد یک هزار و 500 زائر عراقی وارد ایران می شدند و به همین تعداد نیز زائران ایرانی به عتبات عالیات سفر می کردند.
طبق تصمیم ستاد مرکزی اربعین قرار است امسال 500 هزار تن از زائران کشورمان و زائران اتباع خارجی از مرز رسمی خسروی در ایام اربعین حسینی به کربلای معلا عزیمت کنند.
شهرستان قصرشیرین دارای 14 واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با 322 اتاق و یک هزار و 200 تخت است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه 80ساخته شده است تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد.
مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد، کربلا، کاظمین و سامراست که این مرز رسمی تا بغداد پایتخت کشور عراق 190، نجف 380، کربلا 300، کاظمین 203 و تا سامرا 326 کیلومتر فاصله دارد.
عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال 77 در نقطه صفر مرزی آغاز شد و این مجموعه در سال 81 با 75 میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.
قصرشیرین با 27 هزار تن جمعیت در غرب کرمانشاه، بیش از 186 کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی 2 مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.
مرز خسروی در 20 کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است.
7079/3012/8066 خبرنگار:نازنین باباخانی ** انتشار دهنده:علی مولوی

انتهای پیام /*

نظر شما