به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس اجتماعی عصر مُهـر، سکینه ابراهیمی کارشناس کنترل مواد غذایی و تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان مُهـر در گفتوگوی اختصاصی به مناسبت روز جهانی غذا گفت: غذا از ابتداییترین نیازهای انسان و تمام موجودات زنده است و نقش اساسی آن، انکار ناشدنی است.
وی افزود: در قرآن نیز به این نیاز بدنی انسان توجه شده و نام برخی از سورهها با خوراکیها شروع میشود.
این کارشناس کنترل مواد غذایی و تغذیه یادآور شد: هدف فائو زدودن فقر و گرسنگی در همه جهان، بالا بردن سطح زندگی و بهبود تغذیه مردم جهان و توزیع مناسب مواد غذایی در تمام کشورهای جهان، ایجاد امنیت غذایی است.
سکینه ابراهیمی کارشناس تغذیه در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار داشت: میتوان برای پیشگیری و حتی درمان بسیاری از بیماریها از انواع مواد غذایی بهره برد.
وی افزود: در مواد غذایی که روزانه مصرف میکنیم خاصیت دارویی بسیاری وجود دارد که میتوان در درمان و پیشگیری از بیماریها مؤثر باشد، اگرچه نمیتوان غذا را بهطور کامل جایگزین دارو کرد اما غذا میتواند سطح سلامت افراد جامعه را بهبود بخشد و در پیشگیری از بسیاری از بیماریها نقش داشته باشد غذا میتواند در کنار دارو، روند درمان را تسریع کند.
در ادامه این دیدار سارا جعفری سارویی کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مُهـر به خبرنگار ما گفت: از سوی سازمان خواروبار کشاورزی ملل متحد شعار روز جهانی غذای امسال را " تغییر آینده مهاجرت، سرمایهگذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی" نامیده است.
جعفری تصریح کرد: شعار ملی روز غذا در ایران اسلامی را روز " تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت " نامگذاری شده است.
پایان پیام/224224
نظر شما