شناسهٔ خبر: 20028334 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

طرز تهیه پیاز سوخاری

حلقه های پیاز را ابتدا در مخلوط آرد بغلتانید و سپس در خمیر فرو کنید. در آخر آنها را به پودر سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ سرخ کنید. پیازهای سوخاری را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا رئغن اضافی شان کشیده شود سپس سرو کنید.

صاحب‌خبر -
طرز تهیه پیاز سوخاری
گروه اجتماعی- هنر آشپزی: طرز تهیه پیده به شرح زیر می باشد
 
لازم دانستیم در این پست برای شما مخاطبین عزیز طرز تهیه این غذا را با معیاری بسیار حرفه ای تشریح دهیم.
 

مواد لازم به شرح زیر است: 

پیاز: 3 عدد

آرد: 3 قاشق سوپ خوری

نمک: 1 قاشق چای خوری

فلفل قرمز (پودر شده): 1 قاشق چای خوری

پاپریکا: به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

شیر: یک سوم پیمانه

تخم مرغ: 1 عدد

پودر سوخاری: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

به گزارش بولتن نیوز به نقل از مجله سفره ایرانی، طرز تهیه:

پیازها را پوست کنده و سپس آنها را به ضخامت نیم سانتی متر حلقه حلقه کنید. حلقه های پیاز را چند دقیقه در ظرف آب گرم قرار داده و سپس با دقت از هم جدا کنید. آرد، نمک، فلفل قرمز، پاپریکا و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی باهم مخلوط کنید. دو قاشق سوپ خوری از مخلوط آرد را در ظرفی جداگانه با شیر و تخم مرغ کاملا مخلوط کنید تا خمیر مانند شوند. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

طرز تهیه پیاز سوخاری 

حلقه های پیاز را ابتدا در مخلوط آرد بغلتانید و سپس در خمیر فرو کنید. در آخر آنها را به پودر سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ سرخ کنید. پیازهای سوخاری را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا رئغن اضافی شان کشیده شود سپس سرو کنید.

 

نظر شما