شناسهٔ خبر: 1849232 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

عضو خبرگان رهبری:

آیت‌الله مهدوی‌کنی یک شخصیت علمی و فقیه مسلم بودند

عضو خبرگان رهبری گفت: آیت‌الله مهدوی‌کنی علاوه بر تاسیس دانشگاه امام صادق(ع) و خدمت در حوزه‌های علمیه و مجلس خبرگان، یک شخصیت علمی و فقیه مسلم بودند و دارای برکات وجودی بوده و برای ایجاد وحدت بین تشکل‌های اسلامی زحمت‌های فراوان کشیدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، آیت‌الله مجتهد شبستری ظهر امروز در همایش بزرگ روحانیت که به مناسبت فرا رسیدن ایام محرم در مسجد جامع تبریز برگزار شد رحلت عالم ربانی حضرت آیت‌الله مهدوی‌کنی را به محضر امام زمان (عج) و نایب بر حقش مقام معظم رهبری و مراجع عظام و تمام روحانیت معظم تسلیت گفته و ضمن بیان این مطلب که ان‌شاء‌الله در آینده‌ای نزدیک مجلس ترحیمی برای آن مرحوم برگزار می‌شود، اظهار کرد: ایشان در دوران ستمشاهی مکررا توسط مزدوران رژیم پهلوی روانه زندان می‌شدند و تبعید می‌شدند و از اول انقلاب در خدمت حضرت امام(ره) و از شاگردان ممتاز ایشان بودند و بعد از ارتحال حضرت امام(ره) نیز با مقام معظم رهبری ارتباط تنگاتنگی داشته و از دوستان بسیار نزدیک و صمیمی ایشان بودند.

عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: ایشان علاوه بر تاسیس دانشگاه امام صادق(ع) و خدمت در حوزه‌های علمیه و مجلس خبرگان، یک شخصیت علمی و فقیه مسلم بودند و دارای برکات وجودی بوده و برای ایجاد وحدت بین تشکل‌های اسلامی زحمت‌های فراوان کشیدند و دلسوز و وفادار به آرمان‌های انقلاب و امام راحل(ره) بودند.

وی افزود: از جمله موضوعاتی که تاکنون برای بشر مبهم مانده، مسئله روح و ممات است و وقتی که از پیامبر اکرم(ص) سئوال می‌کنند که روح چیست، می‌فرماید «روح یکی از شئون غیبیه و از امور پروردگار است و حقیقت و ماهیت روح و ممات برای بشر با وجود پیشرفت‌های علمی مجهول مانده است».

نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: آثار زندگی شرافتمندانه و انسانی عبارت است از معتقد بودن و جنگیدن در راه آن عقیده؛ و آیات و روایات فراوانی در این خصوص وجود دارد و حضرت سیدالشهداء(ع) این مطلب را عملا به اثبات رسانده‌اند.

وی گفت: اگر بنا بود که زندگی انسان صرفا به دستورات فردی خلاصه می‌گردید پس فلسفه این همه دستورات اجتماعی چیست.

امام جمعه تبریز افزود: اگر برای سایر امامان معصوم(ع) فرصتی برای حاضر شدن در عرصه جهاد و مجاهده فیزیکی نشد و به کار فرهنگی پرداختند، حضرت سیدالشهداء(ع) علاوه بر جهاد فکری، در راه عقیده‌اش فداکاری جانی کرده و برای بشریت درس ایثار، فداکاری و شهادت دادند.

انتهای پیام/60002/ع30/پ3003

نظر شما