شناسهٔ خبر: 18114095 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

چرا حشرات ناهار آنجلینا جولی شدند؟

R30129/P30129/S9,1299/CT12

آنجلینا جولی در سفر به کامبوج برای افتتاحیه فیلم تازه‌اش، “اول پدرم را کشتند” اقدام به پختن و خوردن حشرات کرد و از علاقه‌اش به این مسئله گفت. دانشمندان پیش‌بینی می‌کنند که با افزایش سریع جمعیت جهان نسل آینده باید خوردن حشرات را پیش گیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم ، آنجلینا جولی در سفر به کامبوج برای افتتاحیه فیلم تازه‌اش، “اول پدرم را کشتند” اقدام به پختن و خوردن حشرات کرد و از علاقه‌اش به این مسئله گفت. دانشمندان پیش‌بینی می‌کنند که با افزایش سریع جمعیت جهان نسل آینده باید خوردن حشرات را با کمال میل به عنوانی غذایی خوشمزه بپذیرد.

شرکت‌ها و نهادهای مختلفی در جهان می‌گویند به زودی خوردن حشرات برای مردم جهان عادی خواهد شد. تا سال 2050 جمعیت جهان احتمالا به 11 میلیارد نفر می‌رسد و این مسأله می‌تواند به یک بحران غذایی تبدیل شود. به همین خاطر شرکت و نهادهای زیادی در حال بررسی استفاده از حشرات به عنوان منبع غذایی انسان‌ها هستند. افزایش جمعیت تا سال 2050 به معنای نیاز به افزایش 70 درصدی تولید مواد غذایی و سالانه تولید 200 میلیون تن گوشت بیشتر است. با افزایش جمعیت باید برای تامین غذا به خصوص پروتئین باید منابع جدید را جایگزین منابع سنتی مثل گوشت و ماهی کرد. خوردن حشرات یکی از راه‌هاست، منابع طبیعی را تخلیه نمی‌کند بنابراین به محیط زیست آسیب نمی‌زند، مغذی است و در شرایط مناسب پرورش حشرات راحت و ارزان است.

چندی پیش یک شرکت غذایی در حاشیه یک نشست در وین دانشمندان را به سفره‌ای عجیب دعوت کرد تا نشان دهد احتمالاً در آینده‌ای نزدیک باید عادت‌های غذایی مردم جهان عوض شود. در میزبانی شرکت غذایی سپایزپلن به جای استفاده از گوشت گاو و مرغ در تهیه غذاها از سوسک، ملخ و کرم استفاده شده بود.
کریستف تومن، رئیس سپایزپلن در این باره می‌گوید: ما می‌خواهیم به مردم نشان دهیم که چگونه می‌توانند حشرات را مانند غذاهای دیگر بخورند. می‌خواهیم به آن‌ها نشان دهیم که حشرات جایگزین بسیار خوبی برای آینده خواهند بود. می‌خواهیم سطح آگاهی از این موضوع را افزایش دهیم.
کارشناسان تخمین می‌زنند تا سال 2050 جمعیت جهان به بالای 11 میلیارد نفر برسد و تامین موادغذایی برای این تعداد انسان، امری غیرممکن به نظر می‌رسد.
رئیس سپایزپلن می‌گوید: برای بسیاری از مردم خوردن حشرات برای بار اول خنده‌دار است، اما ما می‌خواهیم به آن‌ها نشان دهیم که این تنها یک امر سرگرم‌کننده نیست. ما معتقدیم که خوردن حشرات در طی سال‌های آینده به امری عادی تبدیل خواهد شد.

به گفته شامی رادیا یکی از بنیانگذاران شرکتی که حشرات خوردنی می‌فروشد هم حشرات را می‌توان سوپرغذا دانست: “آنها سرشار از پروتئین، مواد معدنی و اسیدهای آمینه هستند.

منبع:هفت صبح

انتهای پیام/

نظر شما