شناسهٔ خبر: 14929696 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

بستنی سنتی حرفه‌ای در خانه

صاحب‌خبر - شیر را می‌جوشانیم. شکر و ثعلب را مخلوط کرده وکم کم به شیراضافه می‌کنیم وخوب هم می‌زنیم تا شیرغلیظ شود. بعد زعفران دم کرده غلیظ و گلاب را هم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و می‌گذاریم کمی خنک شود. بعد یک ظرف استیل را که بزرگ‌تر از ظرف بستنی باشد پر از یخ می‌کنیم و ظرف را دراین ظرف پریخ قرارمی دهیم و بازهم می‌زنیم. وقتی که کاملاً سرد شد در فریزر قرار می‌دهیم. هر نیم ساعت یک بار ظرف را بیرون می‌آوریم و خوب هم می‌زنیم. پنج تا هفت بار باید این کار را انجام دهیم تا بستنی کشدار شود. بعد خامه را روی سلفون با قطر کم پهن می‌کنیم و در سینی می‌گذاریم و در فریزر قرار می‌دهیم. وقتی یخ زد آن را خرد می‌کنیم و همراه پسته به بستنی اضافه می‌کنیم.

نظر شما