شناسهٔ خبر: 10978270 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

به این ۷ دلیل شکلات تلخ بخورید

- همشهری آنلاین: کاکائوی تلخ به دلیل داشتن میزان بیشتری کاکائو نسبت به کاکائوی معمولی، حاوی پلی‌فنول‌ها؛ آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی است. ترکیبات فلاونوئیدی موجود در کاکائو باعث از بین بردن رادیکال‌های آزاد موجود در جریان خون شده و از بروز سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی عروقی و تصلب شرایین جلوگیری می‌کند.

صاحب‌خبر -

شکلات تلخ

هفت دلیل مهم وجود دارد که نشان می‌دهد باید شکلات تلخ را در سبد تغذیه خود بگنجانیم:

برای افراد مضطرب نیز توصیه می‌شود مصرف این شکلات‌ها محدود شود، زیرا شکلات‌ها به ‌دلیل داشتن کافئین زیاد، باعث افزایش اضطراب می‌‌شوند.

بررسی‌های بلندمدت نشان می‌دهند که مصرف این نوع شکلات به‌دلیل داشتن کافئین زیاد در زنان مبتلا به بیماری فیبروکیستیک سینه باعث تشدید عوارض بیماری می‌شود.

منبع: www.everydayhealth.com

نظر شما