املت سیب زمینی با پنیر فتا و اسفناج
مواد لازم:
کره: 6 قاشق غذاخوری
سیب زمینی (4گوش خرد شده): 1250 گرم
سیر(ساطوری شده): 1 حبه
پودر پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 12 عدد
نمک و فلفل سیاه نیمکوب: مقدار دلخواه
اسفناج (پخته شده): 250 گرم
دانه رازیانه: 1 قاشق چایخوری
پنیر فتا (4 گوش خرد شده): 125 گرم
ماست: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را در 2 قاشق کره سرخ کرده و در کاسه ای بریزید. گوجه فرنگی ها را پس از درآوردن دانه ها، خرد کرده و همراه با پودر پاپریکا و سیر در تاوه همان تاوهتفت داده و روی سیب زمینی بریزید. تخم مرغ ها را هم زده و با مقداری نمک و فلفل سیاه با مواد داخل کاسه مخلوط کنید.
اسفناج، پنیر، ماست و رازیانه را نیز با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
در تاوه ای 1 قاشق غذاخوری کره را آب کرده، ¼ از مخلوط سیب زمینی را در تاوه ریخته و هر طرف آن را 2 دقیقه سرخ کنید. املت آماده شده را در بشقاب بگذارید. ¼ از مخلوط اسفناج را رویش ریخته و املت را دولا بزنید. به همین ترتیب 3 املت دیگر را آماده و همراه با خانواده نوش جان کنید.